Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Slutade med akuten

Det blir bara sämre ! .

IMG_20150118_104357

Detta ansiktet har sett ljusare dagar . Det är helt otroligt hur jag nu varit sjuk till och från i flera veckor utan att kunna bli frisk . Det har varit så pass illa att igår kväll fick jag nog.  Jag orkade inte äta blodsmaken i munnen av att ha hostat loss mina lungor i över en vecka , legat i sängen i dagar helt apatisk av sjukdom . Så jag tog mig till akuten en lördag kl 21 , desperat att få en medicinkur som gör mig hel igen.

Jag brukar inte bry mig så mycket om när jag är sjuk och jag ÄR nästan aldrig sjuk . Men nu är det så att kroppen vägrar ge med sig .

Min vänstra lunga lät konstigt så de tog en snabbsänka som visade på virus i kroppen . Fick utskrivet ett apotek. Jobbiga mediciner som får mina ögon att slockna sekunden jag tar dom. Jag är inget stort fan av mediciner . Inte ens Alvedon.  Men jag har ej tid att hosta nysa snora sängliggandes. Så jag behöver snabbt kurera mig ! Tur att M tagit hand om hem och barnen medans jag legat livlös som en fisk mellan utbildning och hem .

Men det är så skrattretande att det aldrig försvinner ur min kropp !

Att vara snorig och förskyld kan jag ta men inte att jag hostar nonstop så det känns som man skär i halsen . Ush. Antar att det är dagisbacillerna .  Någon mirakelkur ?

 

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *