Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Nu är barnet borta

Hur har det gått?

 

IMG_20150107_091955

Som jag skrev för några veckor sedan så var det kaos med nattningen med Chloe. I ett inlägg beskrev jag hur utmattad jag var pga hur hon vägrat sova på flera veckor . Och jag nämnde också att jag fick ”nog” och flyttade ut hennes säng till de andras rum. Just den helgen var de andra två hos min mamma,  så chloe fick ett ”eget” rum då .  Och hädanefter har alla 3 delat rum nu.. I ca 1 månad .

 

Hur har det gått?

 ska jag vara helt helt ärlig så är jag förvånad över att Chloe inte alls vaknat upp eller gråtit.  Hon har blivit nattad exakt likadant som de andra – alltså man lägger ner henne säger godnatt sen går man ut från rummet . 

Det har varit så smidigt och lätt. Jag hade förväntat mig att det skulle vara kaos . Att de skulle väcka varandra titt som tätt .

Den enda gången chloe protesterat och gått tillbaka till det ” gamla mönstret ” var ikväll. Men det är för hon är lika förkyld som jag är.  Förskylda barn är jobbiga och sover dåligt , det är förståeligt. Så det förstår jag   .

Men jag trodde hennes gallskrik skulle väcka de andra två ; vilket det aldrig gjorde.

De snarkade på som stockar . Helt sjukt att de ej vaknade upp av gallskrik men de vaknar upp om jag rör mig i lägenheten.

Så min slutsats är att det antagligen var det hon ville.  Gemenskapen . Hon visste att de andra sov i ett annat rum .

Men ni ska bara veta hur skönt det känns att få sova ut . Att de vaknar samtidigt och ingen som gryr och ställer sig upp på nätterna så man är utmattad . Det känns i hela kroppen nu att få vara utvilad . Fick sovrummet och sömnen tillbaka 🙂 varför tänkte jag aldrig på detta innan?

Jag var helt inställd på att detta ej skulle fungera . Att de skulle vara så nyfikna att ingen skulle somna. Att chloe skulle prata,  stå upp och gråta . Ingen skulle få sova.  Jag var säker på att få flytta in hennes säng tillbaka och få det lika fult och trångt med hennes säng igen . Äntligen kan man inreda och möblera om.

Man kan lägga sig i sängen utan att trippa på tårna eller viska.  Äntligen kan man prata högt och ha lampan tänt eller se på en film på datorn . Det känns så busigt. Så nytt. Haha

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *