Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

En hemlig funktion i min blogg

Jag har inte fått nämna detta sedan i november. Förstår ni hur länge jag behövt hålla tyst ? Jag exploderar av lycka och förväntan . Jag vill starta nu nu nu ..

En ny funktion och hemlig (i ca två veckor till ) funktion ska exponeras i min blogg . Har fått den stora äran att få expandera min blogg med något som är SÅ JAG 😉 det kommer bli en häftig utmaning och något både ni kommer tycka är roligt och självklart jag. Jag bara älskar sånt 😉 jag var på väg att göra en ”sån” privat tills jag fick nyheterna att en ” sån” tar över min blogg i slutet av januari . Någon som tror sig kunna gissa vad ?

 

IMG_20141221_180736

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *