Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Det är en stor dag idag för en 5 åring

Plötsligt händer det !

Den där lösa tanden ramlade av imorse vid 07. En Mirabelle skrek genom hallen in till mitt sovrum att tanden ramlat av.  Den har suttit lös i ett par veckor nu och jag har bara väntat på att den ska ramla av så jag slipper rysa av att se en lös tand och blod 😉 jag är jätte känslig och svag för blod (till och med ett stick på fingret ) och lösa tänder.  Jag ryser bara av att se en lös tand . Jag har blivit akutförd till sjukhus med ambulans förr när jag svimmade pga lite blod jag såg på tv 😉 jag skakar och ryser ,blir helt svart för ögonen av sånt.

Men jag höll emot jag kämpade för att ej se det jobbiga i det hela . Ärligt talat var det inte lika jobbigt att se den borta .

Det är en stor dag idag . Första tanden har lossnat och tandfén kommer på besök inatt .

Liten börjar bli stor .

IMG_20150110_085629

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *