Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Recept på hälsosam raw-frukost

Årets första dagislämning är avklarad och jag är tillbaka till tidiga (om klockan 7.30 är tidigt ) morgnar , stress och allmänt trots på morgonen . Slapp dock trots och hela paketet idag . Skönt.

Min ”nya” livsstil och viktnedgång fortsätter såklart vidare nu detta nya året med en god och enkel raw-frukost. Jag likt halva sverige har blivit besatt av chiafrön.

Detta äter jag innan gymmet eller frukost .

IMG_20150107_092118

IMG_20150107_092118

recept : mixad mangopure med 2 dl chiafrön och steviaströ .

Låt den svälla i kylen över en natt eller några timmar ! Lätt som en plätt.

Alltså jag använde ingen mandelmjölk i.  Bara bär och chiafrön. Den sväller ändå .

Och godmorgon på er!  Dags att vakna till liv och starta igång dagen .

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *