Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

En spännande produkt från ladore.se

Jag är så förväntansfull.

Det här kommer göra susen. Och ni främst ,kommer vilja göra detta med. Det lovar jag er ! Så som ni velat ha samma hårfärg som mig och gå till samma kliniker som mig etc så lovar jag att majoriteten som läser min blogg kommer vara så nyfikna på denna pryl.  För jag vet.  För ni vill och ni kommer se en sjuk förvandling .

Jag längtar att få hålla i produkten ! Tror detta gör susen och ger mig hoppet tillbaka……

Ni kommer nog illa kvickt göra allt för att vidröra den med ….. kolla in i bloggen varje dag . Varje sekund för att se VAD produkten är och vad jag ska göra med den .

OMG ,jag kommer drömma om den .

Skynda dig hem till mig nu …..

IMG_20150105_093055

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”En spännande produkt från ladore.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *