Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

lyxig mammafrukost träff och måndagslyx hela dagen lång .

Måndag och det börjar lida mot sitt slut.  Alltså jullovet och reality står på schemat i veckan. Men jag längtar för jag ska snart göra fransar .

Vi var bjudna på mammafrukost hos Cecilia som bor typ tvärs över gatan , vi var kanske ca 5 mammor och barn som kom dit hungriga och bjöds på en ljuvlig frukostbuffe med god smoothie , exotiska frukter,  bullar bröd mm . Bättre än Ikea som någon sa 😉 så skönt att slippa stöka ner köket idag och bli bortbjudna . Så lyxigt ! Kändes lite som ett lyxigt frukostevent .

IMG_20150105_100833IMG_20150105_100833IMG_20150105_100818IMG_20150105_101657

 

Matglada Chloe välkomnade allt från bullar till frukt in i munnen. Hon äter och äter utan ett stopp,  vilket är positivt. Så hon satt vid bordet nog hela dagen . Och åt.  De andra två tog över petshop huset och var så tysta att jag inte ens märkte av att de var med. såklart , de lekte med de löjligt små petshop djuren med ett hus.

Begav oss hemåt runt lunch och köpte med oss sushi som barnen valde.  Jag kände bara ; ska jag gå och handla i centrum i denna kylan med tre trötta barn , eller ska jag köpa take away .så det blev sushi och bullar och sänghäng fram för frost .

IMG_20150105_133709

 

Sushi is the shit .

Så skönt att ”bara  vara ” med inga måsten eller något planerat . Bara hänga,  slappa och ta det lugnt . Och att barnen är samarbetsvilliga idag . De är snälla,  jättesnälla för att jag sa att de kanske skulle få ett petshop hus . Så alla meningar börjar med ”är jag snäll när jag. ……”. .

Jag tyckte jag såg petshop huset på rea . Ja för de är inte så billiga annars . Och julafton har ju precis varit.  Dock är det tre månader kvar till födelsedag. Men de leker så lugnt och fint med ett sådant hus så jag överväger detta lite.  Vi får se. .. jag ska fortsätta tänka.   Jag försöker vara ekonomisk.

Ååh , vad jag suktar efter ett större boende.  Minst ett rum till.  Jag vill bo i Cecilias ”område ” . De nybyggda.  Dom är så stora och fina.  Vi bor i det gamla området med 50- tals byggen . Jag vill också ha hiss och sånt . En tvättstuga och grov soprum . Herregud! Sedan när pratar jag såhär !? Tänk att jag låter som en pensionär . För 10 år sedan hade jag aldrig ens sagt dessa ord …..

 

IMG_20150105_125719

 

Jag var bara tvungen att föreviga mig i byggnaden jag SKA bo i…..

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”lyxig mammafrukost träff och måndagslyx hela dagen lång .

  1. Gud vad roligt att dina barn gillar sushi 🙂 själv älskar jag sushi och får hoppas min dotter när hon blir stor också gillar det. Känns bättre än annan take away 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *