Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Disney on ice show idag

Äntligen var det dags för den årliga Disney on ice showen ! Och alla jag pratat med säger att årets är den bästa någonsin . Det är alla prinsessorna och bland annat frost . Jag tror det blir sjukt grymt! Jag älskar själv  Disney on ice .

Vi ska gå med min  kompis Patricia och hennes dotter Wilja idag . Vi får också ta med oss lilla Chloe som förhoppningsvis inte trakasserar oss .

Hon var ej inplanerad men ingen kunde passa henne så jag har inget val . Hon får göra Disney on ice premiär idag . Tur att jag har Patricia med mig så vi kan hjälpas åt med alla barnen .

Så , barnen är iklädda i sina favoritklänningar och rosetter från byengberg och räknar sekunderna i man vi ska gå.

IMG_20150104_105739

Jag ska ta och sminka mig jag med nu……

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Disney on ice show idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *