Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

NAMEON.SE – äntligen kan ni få se!

Nu har jag äntligen fått på barnen deras julklappar jag köpte från Nameon.se .

10885113_10154946031480431_2121941194932766575_n

Vad tycker ni ? just nu har de  världens tjockaste tröjor på sig och apar sig framför kameran så detta får duga 😉

Kommer definitvt att beställa mera saker med namn på, det underlättar både för mig och dom. Inget tjafs om vems det är och jag kan lätt ta rätt förkläde till rätt kropp;)

Och bäst v allt är att de vill ha på sig dessa hela tiden, speciellt när de äter vilket är bra tycker jag numera. Inga fläckar på kläderna! haha vi går bakåt i utvecklingen men med gott samvete ….

 

 

 

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *