Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vinnaren av en valfri behandling och en locktång är. ………

Det var så svårt att dra en vinnare så jag bad M hjälpa mig. Jag bytte vinnare hela tiden och jag velade . Så svårt!

Men till Slut kände jag att det här tog priset . Att hon dränker sig i snö . Att hon går såhär långt för detta priset. Ja , då är hon värd detta priset .

Grattis till fotohella !

 

2014-12-27 11.54.39

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *