Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

En bloggande god jul

Har varit väldigt tyst här pga julen . Men jag tänkte kika in och säga GOD JUL kära läsare som förgyller min blogg .

Vi är hos min mamma i kungsängen och ätit och öppnat klappar . Barnen sover nu medans jag och M tittar på victoria secret fashionshow , ingen jul utan vs ! Börjar undra om de satt just den showen på just julafton för att säga att man ska börja träna eller sluta trycka i sig massa mat. Haha man undrar ju. …

Tomten kom till oss igen och denna gången bad jag grannen Christopher att vara tomte då barnen varit mig på spåren och misstänkt att jag varit tomte de senaste åren . Inte detta år. De var facinerade och helt i extas. De kunde inte tro sina ögon. Så häftigt att se!

Barnen fick dom där förbaskade filtarna de önskat sig och vägrar släppa taget om dom.  Jag är stolt över mig själv att jag inte köpte onödiga leksaker , det var knappt leksaker , två. Resten var kläder, kläder ,nödvändiga saker som de kommer ha nytta av!

Man märkte också att de uppskattade julen mer nu när de är äldre,  nästa år kommer det nog bli ännu roligare för dom.

Och jag själv är så lycklig som fick mer än jag förtjänade eller överhuvudtaget hade förväntat mig .

Jag har ju redan berättat om att jag fick min fransstylist utbildning betald i julklapp, inte nog med det fick jag mera …. wow. Det hette barnens jul va 😉 och inte en endaste droppe alkohol hos oss ! Hoppas ni också hade en fin jul .

Vi får höras mer imorgon för nu ska jag vara social.  Jag har mycket mer att berätta för er.

 

Vet inte varför det ej går att ladda upp bilder. . Har försökt flera gånger nu . Kanske för vi är i skogen ? Ni får se bilderna imorgon.

 

 

IMG_20141224_153924IMG_20141224_153924

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *