Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

vinnarna av tingeling – vann du?

Ett stort grattis till JENNY SUNDELIN , ANDREA DUUTA , ULRIKA DIAGOS , ni har vunnit 2 stycken biobiljetter till filmen tingeling och önskedjuret!

Maila mig era adresser på atousak@live.se så får ni hem era biljetter snarast :)

 

IMG_20141219_115102

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *