Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Noll julklappar,feber och lyrisk lycka

Som ni kanske redan läst så har min blogg förvandlats till en sjukstuga dessa dagar. Från att alla barnen samt jag hamnade i en förjävlig magsjuka till att vi några dagar senare vaknar upp i feber. Två av tre barn. ”Jippi” känner jag då jag har panik inför julafton som är om två dagar.

Jag ber en bön att alla mår bra och är friska då, för hur kul är det att kräkas och gråta under julen ?

IMG_20141221_153132

Inte nog med den stressen och paniken  så har jag totalt missat vilka dagar och datum det är och inte köpt EN ENDA JULKLAPP.

Det är sant! De två senaste åren har jag stresshandlat julklappar dagen innan julafton vilket  känns som det blir detsamma i år med. Dock vet jag vad jag ska köpa och jag har bara inväntat på att låta barnen krya på sig så jag kan lämna hemmet. Så jag siktar på eventuellt ikväll eller imorgon . Det visar sig!

Angående julklappar så vägrar jag kasta pengar på onödiga köp. Jag har lärt mig att enbart köpa ”vettiga ” saker och inte massor av onödiga leksaker som kastas sönder. Jag kommer att köpa få saker och sånt som kommer till användning, jag har bett alla i familjen att göra detsamma.

Förr kunde jag köpa en hel br- affär , men nej det blir ca 3-4 vältänkta saker i år .

Och så har jag inte hunnit berätta än för er att jag befann mig på ett möte på en fransskola jag ska börja gå i januari .

Jag är helt lyrisk av detta , min rosa lilla fransstudio. Har googlat efter massor av möbler till min lilla studio . Och vet ni,  så fort jag är klar med utbildningen och får sätta igång så kommer ni alla få komma till mig och få fina fransar :) imorgon betalas hela avgiften in. Världens bästa julklapp ♡♡ hade tänkt betala allt själv tills jag fick hela utbildningen som julklapp för personen ifråga tror på detta . Tror på mig . Jag är så lycklig så inga ord kan beskriva!  Nya äventyr och drömmar besannas . En efter en.

IMG_20141221_125730

Hur ska du fira julen ? Jag önskar dig en fin dag .

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *