Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Det är så äckligt !!!!

Alltså vilken sjukt dålig tajming , precis när vi gick mot ljusare tider startade kräkkaskaderna en efter en sedan igår . Först skickades Chloe hem från dagis då de ansåg att hon bara hängde rakt ner i bordet och väl hemma kom hettan och febern , gråt och sjukdom.

Dagen efter ringer dagis och Angelina har då fått feber och får bli hämtad.

Jag tänkte att ja likabra att dom är hemma då imorgon var deras sista dag inför jullovet. Så startar vi detta kära lovet med att ena vaknar upp inatt och spyr ner hela badrummet , och där står jag och försöker tvätta det rent medans jag knappt kan hålla ögonen öppna. Och så startar vi morgonen lite senare med att nästa spytt ner vardagsrummet… ja så har dagen sett ut so far .

Jag själv har en molande huvudvärk som jag tror handlar om vätskebrist och att jag vaknade inatt . Jag får sådan huvudvärk när jag vaknar upp ur en sömn som ej är färdig .

Det är så äckligt med spya ,jag ryser och vädrar överallt samtidigt som jag lagt alla spykläder i massa plastpåsar som ska tvättas sen . Är så rädd att detta fortsätter till julen .

Antar att vi fick årets första vinterkräksjuka och att vi nu kan pricka av detta från årets sjukdomslista . Jag har inget emot andra sjukdomar , men denna är så vidrig . Allting blir så äckligt och lukten får ju bara en att kräkas mer, sedan är det så svårt att hålla alla isär och då blir ju såklart alla smittade. Så vi får säga hejdå till helgens aktiviteter .

Just nu sover dom allihopa vilket de gjort hela dagen till och från , allt de försökt äta har åkt upp så de lever nu på vätska . Så synd om dom att de ej kan äta .

Jag hoppas att natten är okej och att vi vaknar upp friska imorgon.

 

En bild strax innan sjukdomen bröt loss. ..

IMG_20141218_151418

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *