Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

LUCKA NR 3- adventskalender 2014

Näst sista luckan hos mig och denna gången blir det inget mindre än en eye lifting eyeserum som lyfter övre ögonlocken samt motverkar och tar bort mörka ringar under ögonen. Av erfarenhet så vet jag hur bra produkter superglandin har då jag använt deras produkter i några år.

 

PhotoGrid_1418507640671

För att delta :

*kommentera varför du ska vinna samt om du tidigare använt ögonprodukter .

*dela gärna bilden på dina sociala medier , tagga @atousapink eller #atousapink

*vinnaren dras lördag 19 december.

*vinnaren kommer att skrivas ut i bloggen nästa lördag så glöm ej att kika in.  Vinsten tilldelas en annan person om man ej hört av sig inom tre dagar.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

13 reaktioner på ”LUCKA NR 3- adventskalender 2014

  1. Oh gud!!!!
    Denna skulle rädda mig!
    Skojar inte – det är ingen räkmacka att vara ensamstående till två små terrorister. Detta skulle bli min räddning så jag törs visa mig bland folk igen!!

  2. Åh! Dessa skulle jag verkligen vilja testa! Har länge funderat på att köpa något för mina mörka ringar runt ögonen. Men jag vet liksom inte vad jag ska köpa. Vill ju ha en bra men eftersom de oftast är så dyr så har jag inte vågat köpt. Och sedan glöms det helt enkelt bort. Så jag hoppas jag vinner detta så denna tvåbarnsmamma får skämma bort sig själv lite! Har delat på instagram: malinnas

  3. Skulle verkligen behöva detta, har så puffiga, trötta och hängiga ögon, och jag är bara 20!? Inget verkar hjälpa, har provat en del olika från apoteket.

  4. Hej! Har länge velat testa ögonkrämer men tycker det är en djungel så det här tipset är välkommet 🙂 Skulle gärna testa den här krämen, speciellt för mina trötta ögon nu i tentatider..

    Glad advent!

  5. börja bli till åren och ögonen börjar hänga precis som allt annat på kroppen, mörka ringar finns pga natt arbete. så låt er magi börja och låt mej få skina igen

  6. Jag är med å tävlar. Detta skulle vara en perfekt present till min blivande 30års kris. ( fyller om 2 mån. ). En sliten stressad tvåbarnsmamma som tyvärr inte hittar tid för sig själv. :). Delar på instagram .. taggar dig i bilden då ja följer dig där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *