Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vinn mängder av kaffe från Nescafe samt designerfodral

Supertävling till alla kaffeälskande läsare!

Alla känner väl till nescafe? Just nu har jag ett samarbete med dom och tänkte att jag tävlar ut 4 paket kaffe samt ett designerfodral till kaffeburkarna från designern Naim Josefi som vann Project Runway Sverige.

Hur bra är inte denna tävling?

Allt jag vill att du ska göra är att:

Kommentera varför kaffe inspirerar dig ?

*du får gärna dela detta i din blogg, Facebook, instagram och tagga @atousapink

Vinnaren kommer att dras måndag 15 december , lycka till !

 

NESCAFÉ Naim Josefi

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

24 thoughts on “Vinn mängder av kaffe från Nescafe samt designerfodral

 1. Jag själv dricker inte så mycket kaffe, dock händer det någon gång ibland men jag skulle faktiskt vilja vinna den här otroligt fina vinsten till mina föräldrar. Det om några älskar att dricka kaffe och själv tycker jag det mest inspirerande med kaffe är just att det finns så många olika smaker (något jag inte alls förstod innan).

  Kram Sanna

 2. Hej!
  Är gärna med.

  Kaffe inspirerar mig till att vara kreativ
  som att baka kaffebröd och annat gott.
  Min sambo jobbar och sliter i stort sett
  6 dagar i veckan och dricker rättså mycket
  kaffe då. Så jag tycker han är värd denna
  underbara vinst. Hoppas nu få vinna för
  då vet jag en som kommer bli superglad
  här hemma.

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

 3. Är hemma med bebisdottern som vaknar många gånger på natten och min 3-åriga energiknippe till dotter går bara 15 timmar på förskolan. Mina dagliga kaffekoppar inspererar mig till att busa, leka och pyssla med 3-åringen och samtidigt ha lite energi kvar när sambon kommer hem från jobbet!!!

 4. Kaffe är väll livets goda dryck?
  När man är en trött 3barnsmamma och behöver lite extra energi då blir det en kopp kaffe eller när man behöver vakna till på morgonen då sätter man på en kopp☺️ Eller när man träffar vännerna och fikar, då blir det oftast en latte. Eller när man faktiskt bara vill ta en paus! En tidning efter frukosten med en kopp (om barnen då tillåter

 5. Delat på insta! Kaffe inspirerar mig till att umgås, mysa med vänner och filosofera. Att ta det lugnt samtidigt som jag läser en spännande bok. Att få lite avkoppling i vardagen och njuta. Ja det inspirerar mig till mycket! Håller nu tummar och tår! Emsan/kaffeälskaren

 6. Kaffe är både gott och för mig ett måste att ha trots att jag inte som många andra blir pigg utav det så är det ett måste i vardagen. För mig är det även en liten ursäkt till att andas ut och slappna av med en kort egentid i vardagen.. Jag gillar att testa nya sorter och kaffe för mig är underbart att ha som det är eller i bakning så vinner jag har jag möjlighet att testa ännu en ny sort då det var ett tag sen nu!

 7. Energin !! aromen.. finns inget mer socialt och hemtrevligt som kaffe! äntligen kan jag dricka kaffe igen efter graviditeten och slutat röka:)
  (blev så röksugen när jag drack kaffe så fick sluta) och vad jag hört ,så ska pulver kaffe vara bättre när man ammar, kanske en myt vad vet jag :)

 8. Kaffe är något speciellt. Det drar liksom igång så många sinnen och minnen!
  Doften man känner igen sedan man var barn, värmen som fyller kroppen, energin den bringar och smaken som stillat stillar sinnet.

  Kan inte annat än älska denna magiska dryck :)

 9. Delar på facebook i namn Linnéa Möller.

  Kaffe är mycket. Det inspirerar till att plugga, det inspirerar till att bjuda hem folk på besök. det inspirerar till att orka med vardagen :)

 10. Det inspirerar eftersom man dricker det vid tillfällen när man samlas med vänner och familj vilket ger energi. Det är också det första man dricker på dagen för starta igång och piggna till.

  Kram

 11. Jag vill vinna detta så jag kan bjuda svärföräldrarna på kaffe på julafton o dagarna kring. Det är så otroligt förlösande att bjuda som på kaffe o så pass mkt jag får av dom så känner jag att jag vill bjuda tillbaka. De Älskar kaffe o tar med eget då de åker utomlands osv.

 12. Kaffe inspirerar mig, inte bara till smaken och känslan när jag driker det, utan även givetvis att det ger mig energi och kraft att göra saker. Kaffe hjälper mig att låta kreativiteten flöda, även dagar då man inte är i toppform. Dagar då man helst varit kvar i sängen hela dagen.
  Smaken är som baken, men kaffe gillar jag så att det killar i hela kroppen.

 13. Kaffe är så mer än bara en dryck det ger gemenskap och jag vet inte hur många gånger jag bjudit över kompisar på en kaffe och det slutat i så mycket mer exempelvis genom skratt så man nästan gråter av lycka, och härliga minnen. Dessutom är det en dryck som går att variera i all oändlighet med tilläggs smaker och vid bakning, därför så älskar jag kaffe och det vore så himla roligt att vinna detta då vi nu flyttar hemifrån och ekonomin till mitt älskade kaffe inte riktigt kommer att vara lika stor!

 14. Kaffet en lördag morgon tillsammans med maken är den kopp kaffe som smakar allra bäst! Då kan man sitta ner och planera en ledig helg och bara njuta av att kaffet får igång både kropp och knopp!!

 15. Kaffe inspirerar inte mig direkt men min pappa dricker oändligt med kaffe och det är min pappa som är min inspiration. Flera timmar i veckan hjälper han mig och min lillebror med våra studier i gymnasiet respektive grundskolan. Hans kraft till att alltid finnas vid vår sida är fantastisk speciellt för oss barn i familjen. Skulle han inte få sitt kaffe skulle han inte ”fungera” 😉

 16. Jag dricker själv inte kaffe längre pga. sjukdom, utan skulle vilja ge detta till min mamma! :) Men när jag väl drack kaffe så kan jag ju säga att kaffet gav mig en massa energi till att göra det jag skulle, så saknar det verkligen!
  Ha det bra!

 17. Kaffe är inte bara mitt livselexir utan kaffe skapar möten i olika kulturer. Vi möts med en kopp kaffe på jordens alla hörn. En inspiration till att gå skapa fler möten live än en träff via socialamedier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *