Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

första vinsten i min adventskalender

Första advent idag och som jag lovat er så ska jag varje söndag tävla ut en advents vinst !

Första advent och först ut är det en dam parfym från panos emporio som heter goldflower. Finns att köpa hos bland annat kicks och Åhléns !

Gör såhär :

*lämna en kommentar varför du vill vinna detta + vart den finns att köpa (ledtråd i texten )

*dela bilden på dina sociala medier och tagga mig @atousapink om du delar den där !

Vinnaren dras på lördag 6 december i bloggen  Lycka till !

 

PhotoGrid_1417360878566

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

30 thoughts on “första vinsten i min adventskalender

 1. Älskar parfym o vill gärna prova någon ny. Denna låter som en doft som skulle passa mig. Finns att köpa på Åhléns o kicks.

 2. Det hade varit kul att vinna något då fint och väldoftande till mig själv lagom till jul. Det är bara dottern som får alla fina saker numera

 3. Åh, jag är gärna med och tävlar! Skulle verkligen vilja vinna den här vinsten då jag älskar Panos Emporios parfymer, och t o m har en på önskelistan inför i år (visserligen inte den här doften utan en annan, men skulle bli minst lika glad för den här). Det vore helt klart en av årets bästa julklappar då jag är alldeles för snål för att själv unna mig god och lite dyrare parfym.

  Parfymerna finns ibland annat att köpa hos Kicks och Åhléns.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 4. WOOOW!! vilken härlig tävling!! :) Klart jag vill vara med!1 :)
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn och taggat dig där!! 😉
  Man kan köpa de härliga Panos parfymerna på bl a Åhléns, och Kicks.
  sänder över Adventskramar till alla som vill/törs/behöver. :) <3

 5. Skulle väldigt gärna vinna denna härliga parfym, få känna mig fräsch och söt lite då och då och inte bara lukta svett ;p Skulle nog pojkvännen bli glad ^^

  Den finns att köpa hos bland annat kicks och åhlens :).

 6. Jag är gärna med och tävlar om denna underbara parfym . Älskar att prova på allt nytt och denna är helt ny doft för mig .Men eftersom min dotter har denna på sin önskelista så skulle hon med kärlek få denna vinst om jag har turen att vinna denna . Gillat och delat på facebook offentligt (Christina Kaakinen ) .

  Parfymerna finns ibland annat att köpa hos Kicks och Åhléns.

 7. Har gillat och delat på FB offentligt, Sanella Bosnjakovic heter jag .
  Jag skulle vilja vinna denna parfym då jag har använt upp min gamla parfym. Och nu vill jag prova på en ny lukt. Jag har aldrig luktat på denna doft och det vore otroligt spännande att få testa denna parfym.
  Vänligen
  Sanella

 8. * Jag älskar den här blommiga, feminina, eleganta doften och har sedan första provförpackningen haft ”deosprayen” som min favorit. Därför vore det super roligt att vinna parfymen som är lite starkare och har en mer hållbar doft som håller under hela dagen. Håller tummarna för bästa julklappen i år! Har skrivit om tävlingen på min blogg; http://serendip.blogg.se/2014/november/tavling.html

  Den finns att köpa på bl.a Kicks & Åhlens 😉

 9. hört att den ska lukta så gott så om jag vann skulle jag ge den till min syster som älskar parfymer :) i julklapp! den finns att köpa på kicks åhlens lyko nordicfeel :) delat på instagram

 10. Fantastiskt om man fick dofta så här gott. Jag har sen min förlossning för tre månader rasat. Ja hinner knappt duscha, sminka mig finns inte och mysbyxor är standard. Lite lyx och glamour i form av denna parfym hade gjort så mycket för mig. Jag måste få hjälp och pushning att få fart på mig och mitt liv igen. Jag kan väl åtminstone få börja med att lukta gott.
  Den finns tex att köpa på Åhléns och kicks.
  Delar på min FB Tina Carlström.

 11. Hej!
  Jag har delat på instagram, malinsvenskbjorck.
  Taggade dig!
  Man kan köpa den på bla Kicks och Åhléns.

  Skulle vilja vinna då jag slog sönder min parfym flaska. Är ofta skakis pga mitt hjärtbesvär. Då tappar jag lätt saker tyvärr. Men vore kul med en lyx parfym och att få lukta gott i jul och nyår :)
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin

 12. Hej!
  Såklart jag är med i denna härliga tävling.

  Wow denna parfym vill man absolut vinna, äger ingen just nu så detta är ett bra tillfälle att vara med. Vem vet kanske har man turen att få vinna så man kan dofta underbart gott på julaftonskväll.

  Den finns att köpa på bland annat Kicks och Åhlens.

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 13. Den finns hos bästa Åhlens!
  Jag testar gärna denna då parfym är något jag älskar men är skitdålig på att prioritera åt mig själv. Luktar väl hellre småbarnsmamma antar jag 😉
  Men no more”!!!!

 14. Jag är med och tävlar!
  Den finns att köpas på Åhlens och Kicks!
  Jag önskar mig denna i julklapp till mig själv då jag ej kommer fira jul med min familj i år pga personliga skäl. Skulle bli glad för denna underbart goda doft!! Har delat på Facebook och instagram :)

 15. Jag vill vinna denna parfymen så jag kan ge den till min mamma i julklapp, jag vet hur mycket hon älskar denna doften och hon hade verkligen blivit jätteglad

 16. Jag är verkligen i behov av en parfym!
  Haft det i tankarna ett bra tag nu men som vi mammor vet, så prioriterar man inte en parfym till sig själv, tyvärr ! Need need!

 17. Vill vinna den här så jag kan ge den till min syster! Hon har gått och luktat på den och bara älskar den! Det skulle vara perfekt om jag vann, så hon kan få en tidig julklapp, för det är hon värd. Hon är den bästa systern i hela världen, jag älskar henne och vill göra något fint för henne. Finns på Kicks och Åhlens.

 18. – Parfymen finns att köpa på bl.a Åhléns och Kicks.
  Jag är verkligen i Stort behov av en ny och fräsch parfym! Jag har ärligt talat inte någon kvar, och den som var min favorit (och i min prisklass) finns tyvärr inte att köpa längre. Som ensamstående mamma på heltid så flödar inte pengarna direkt, så en ny och lyxig parfym är inte riktigt prio 1 för mig – även om jag borde bli bättre på att nån gång försöka tänka på mig själv och unna mig själv lite lyx för en gångs skull. OM jag har turen att vinna nu så skulle jag bli överlycklig, en sen 30-årspresent till mig och tidig julklapp :)

  – Har delat offentligt på FB:https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152825873801628

 19. Som höggravid och allmänt vintertrött så skulle det boosta självkänslan massor genom att få dofta lite extra gott under högtiderna som stundar! Håller tummar & tår :)

  Parfymen finns att köpa på bl.a. kicks & Åhléns.

 20. Det sägs att doftsinnet och långtidsminnet hör ihop. Då vill jag denna magiska doft bära, när jag umgås med mina nära och kära. För kvalitetstid är guld värd.

  GoldFlower finns att köpa på Åhléns, Kicks och andra utvalda affärer samt nätbutiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *