Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Videoblogg – på tåget malmö

Sitter på tåget till Malmö och vi har ca två timmar Kvar till Malmö . Alla andra är redan där och stressar oss , som om vi kan flyga. . Vi har faktiskt riktigt roligt på tåget . Vi vinglar runt i korridoren för tåget åker som en kratta . Tänkte försöka ge mig på att videoblogga åt er under denna resan så får ni skratta lite och se vad vi sysslar med …

Här kan ni se min videblogg

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *