Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Sviten på grand hotell ,trötta bloggare och event

Värsta sviten vi fått! Äntligen är vi i Malmö och redan hunnit ta en sväng på stan . Vi gick och åt på fridays för att inspektera om Malmös är lika bra som Stockholms,  tog en kanna daiquiri och avnjöt av maten . Vi var så hungriga !

Mötte upp alla andra på hotellet och nu inväntar vi på den rosa limousinen som ska ta oss till Malmös hetaste ställen . Ska bli spännande !

IMG_20141129_214747IMG_20141129_215816

 

Visst är rummet fint ? Nu sitter vi på vårt rum och segar , dricker lite toastedcaramel och försöker liva upp oss.  Resan hit tog ju kål på oss 😉

Vi hörs sen !

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *