Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

vinn nya babylips dr resque samt smink från maybelline

Idag var jag på maybelline  event och som alltid så vill dom att jag tävlar ut några kit till mina fantastiska läsare ! Jag vill alltid kunna ge er samma möjligheter som mig. Jag vill också att ni ska få prova på det jag provar.  Lite homies genom skärmen ; )

Så dagen till ära kom jag hem med detta  Superläckra kittet! Mascaran har jag använt i månader . Älskar den ! Och läppstiften är ju hur ljuvliga som helst .

Exakt allt detta jag fick med mig hem i min goodiebag får tre av er vinna.

IMG_20141127_042130

Detta vinner du :

NYA babylips doktor resque kit , 3 st

Volume express colossal extreme leather black mascara

Eye studio hyperglossy eyeliner

Color tattoo ögonskugga turkos

Color tatto ögonskugga vit

Tre stycken nagellack från color show kollektionen

Läppstift color sensational Pink pop och kiss pearl

Detta är då maybellines vinterkollektion ” be brilliant”

 

För att tävla gör såhär :

*lämna en kommentar varför du vill vinna och vad vinterkollktionen heter (rätt svar finns i inlägget)

*lämna din epost adress så jag kan kontakta dig vid en eventuell vinst

* vinnarna presenteras i bloggen den 5 december !  3 vinnare dras ! Lycka till

 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

84 thoughts on “vinn nya babylips dr resque samt smink från maybelline

 1. ”Be brilliant”
  Jag hoppas på att vinna detta då jag är i stort behov av att uppdatera min sminkväska! Varit mammaledig över 1år nu och vill känna mig snygg och fräsch inför jobbstarten i januari!

 2. vinterkollektionen heter Be Brilliant. Varför jag vill vinna? Helt enkelt för att jag är så sjukt dålig på att handla saker till mig själv & då framför allt smink. Det mesta jag handlar blir alltid till barnen, så jag tycker att jag förtjänar lite lyx 😉

  Mail: josephine.granholm@comhem.se

  Nu håller jag tummarna för vinst :-)

 3. På vintern kan jag känna mig lite grå och tråkig men vinner jag detta kommer jag skina som en sol och vinna över kylan.

  Maybellines vinterkollektion heter: Be Brilliant

 4. Kollektionen heter ”Be Brilliant” :) Jag vill vinna för att jag är en riktig sminknörd men med en taskig ekonomi som gör att jag inte kan handla det jag vill.. Hade gjort min dag om jag vunnit 😀 min mejl är idajag@hotmail.com :)

 5. Be brilliant!

  Ja varför jag vill vinna? För att jag behöver! 😉
  Vinterblek, dåligt med makeup i sminkväskan efter att det typ ”torkat ut” efter min svacka jag haft ett tag, det typ akuta behovet av att dölja skavanker i nunan osv. Åh, jag skulle behöva piffas upp lite 😀 <3

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 6. Be brilliant!!
  Varför vill jag vinna då? Jo ska in på operation på tisdag o sen kan jag verkligen behöva nåt trevligt som kan leva upp mig o se fräsch ut även fast kroppen är slut

  Mali
  thereselundin1980@gmail.com

  Hoppas verkligen på tur!
  Många kramar Tessan Lundin

 7. Kollektionen heter Be Brilliant 😀

  Jag vill vinna då jag älskar Maybelline New York, det absoluta favoritmärket för min del! Särskilt när det gäller mascara, älskar varenda en som jag har testat. I nuläget är det annat som prioriteras före smink: en av de är julklappar som jag inte brukar köpa – men nu är det dags! Hihi. Det är därför jag känner att detta fina paket skulle sitta riktigt fint! Jag är i särskilt behov av en eyeliner just nu… Min gick sönder…

 8. Be Brilliant heter det ❤
  Jag hade velat vinna detta till mig själv just för att pigga upp ansiktet så här mitt i vintern och just nu håller jag inte mig själv så högt prioriterad då dottern blir två nu den 6/12 och sen är de jul så då läģgs allt på barnen ❤

 9. Varför jag vill vinna be brilliant?
  Min största passion är make up, jag jobbar i butik och får ofta höra hur fint sminkad jag är, och det är något som gör mig otroligt glad. Det är något som har intresserat mig sedan jag var liten, många frågar hur jag har lärt mig och jag säger alltid att youtube är bästa hjälpmedlet att få inspiration och lärdom av. Trots mitt stora intresse för smink och skönhet är jag väldigt dålig på att ta mig tiden att köpa det till mig själv oftast blir de när det har tagit slut, jag har 2 barn så tid är något jag har väldigt ont om. Jag skulle bli otroligt glad om jag vann detta

 10. Be brilliant!

  Jag hade velat vinna detta som en julklapp till mig själv. Denna mamman behövs att ”piffas” upp lite under dessa kyliga dagarna. Massor av mamma lyx!!
  Hade varit som en dröm om jag vann.
  Håller tummarna och tårna!

 11. Men alltså åh! Detta otroligt fina & bra kit vill jag ha då jag är så otroligt dålig (precis som de flesta småbarnsföräldrar) på att unna mig själv saker, så detta kit hade jag velat vinna & slå in till mig själv och lägga under granen hihi :)

  Rätt svar på fråga : Be brilliant
  :)

  Mejladress : scederbom@hotmail.com
  Kram kram

 12. Den heter be brilliant
  Varför jag vill vinna är för att jag inte har råd med att köpa ”så mycket” smink och allt mitt smink som jag har börjar bli gammalt. Sen total älskar jag Maybelline. Jag har aldrig testat öggonskuggan eller baby lipsen heller så det skulle vara kul att testa eftersom du skriver så bra om baby lipsen.
  Email- Klara.nilssen8@Gmail.com

 13. Maybellines vinterkollektion heter Be Brilliant, och jag vill jättegärna vinna! Smink är så dyrt och jag vill se lite piggare ut i det gråa höstmörkret!
  Jag vill jättegärna vinna, och jag behöver det också! :) superbra tävling! Håller tummarna stenhårt till 5 dec! Haha :)

 14. Jag vill gärna vinna detta då jag nyligen blivit klar med mina studier vilket känns jätte bra. Sedan blir min hy så otroligt blek, torr och dassig denna tid. Därför vore det så kul att få vinna detta, så det kan pigga upp mig i vinterns mörker! Hoppas på tur, kram Emelie :-) x_emelie@hotmail.com

 15. Den heter De brilliant

  Varför jag ska vinna??
  För att jag efter snart ett år som ensamstående mamma åt en underbar kille , behöver få bli lite bort skämd med.
  Glömmer bort mig själv. Skulle vara jätteroligt att vinna för engångs skull :)

  Mail: emmafernstrom@hotmail.com

 16. Vinterkollektionen heter be brilliant!

  Jag vill vinna för att kunna ge det som en julklapp till min syster/systrar. Dom älskar smink och en av dom älskar speciellt nagellack så det är bästa julklappen. Då jag är blivande mamma så går just nu alla pengar till bebissaker och det blir inte mycket över till julklappar.. Speciellt inte sånnahär fina julklappar som dessutom kostar en hel del.. så att vinna detta skulle vara perfekt så jag kan bocka av mina systrar på julklappslistan och tänka på mina föräldrar som jag verkligen vill kunna ge något fint till! :)

 17. Be brilliant!

  Ja varför jag vill vinna??
  För att jag verkligen behöver! 
  Vinterblek och dåligt med makeup i sminkväskan efter förlossningen så har jag inte orkat använda min smink här hemma .. det skulle användas om det kom hit <3
  Mvh julia.
  Juliasvensson1@hotmail.com

 18. Vinter kollektionen heter Be brilliant. Varför jag vill vinna? För att jag behöver ny smink, därför att jag aldrig kommer mig för att skämma bort mig själv (barnen kommer alltid först) och därför att jag aldrig vunnit nåt här 😉 . Jag såg dig dessutom i Råcksta station förra lördagen med C. Tänkte: vilken cool tjej! Men vågade inte hälsa haha

 19. Att be brilliant är ju ett fantastiskt namn och passar utmärkt på denna ”tant”. Eller tant och tant, nä usch vilket fjant. Jag är ju en vacker 4-dotters mor som på allvar tror, Att med glädje, engagemang och mycket jävlar anamma, kan klara, detta ibland tuffa jobb som heltidsarbetande och kärleksfull mamma.
  Men även mammor behöver sig lite extra lyx ibland få , och smink är ju sånt som hos alla hem gå.
  Så håller tummar och tår och kanske är det jag som får vinna och massa nyheter få finna….

 20. Be Brilliant heter den!
  Ja varför behöver jag vinna…för min sminkväska behöver uppdate och är dålig på att uppdatera till mig själv. Babylips är grymt också så det vill jag gärna prova igen.
  Mail: e_popova86@hotmail.com
  Nu håller jag tummar och tår.
  Kram Emilia

 21. Vinterkollektionen heter ”Be Brilliant” fr Maybelline/Babylips/Dr Rescue.
  Mot höst/vinter så spricker mina läppar och jag hittar sällan produkter som passar eller funkar.
  Skulle vara kul & få testa ett helt kit utan att behöva springa ut & springa nytt hela tiden.

  Vi håller tummar & tår nu :)

 22. Kollektionen heter – Be Brilliant!!!
  Vilken lyx att få detta fina kit som tidig (kanskeminenda) julklapp. Ensamstående med dotter som inte unnar sig lyxprylar. Hoppas att få se mer av dig i media snart!

 23. Be brilliant heter vinterkollektionen :)

  Varför ska jag vinna? Ja.. Jag skulle verkligen behöva det, köper sällan smink då det är sist prioterat för min plånbok.. Var på julbord i onsdags, plockar fram mitt smink och på riktigt då är fan mascaran slut.. Skulle bli så lycklig om jag vann detta, en julklapp till mig själv! :)

  Nu håller jag tummarna, och längtar tills tävlingen är avslutad :)

 24. Be brilliant är namnet på vinterkollektionen.

  Glitter, glamour och fashion i ett kit-Självklart vill jag vinna det. Jag vill Be Brilliant a la maybelline och Min lilla stad i Obygden behöver se äkta hollywood fashion

  Emma.gustafsson@kalmar.se

 25. Varför jag vill vinna…
  Känner att detta år var varit de tuffaste jag varit med om att vinna ett sådan underbart kit nu lagom till jul hade verkligen gjort min vinter /jul.

  Och känna att de kunde vara lite bra med detta år och att 2015 kommer bli super bra.

  /S

 26. Be brilliant heter deras vinterkollektion :)
  Skulle bli väldigt glad ifall man vann detta då allt mitt smink börjar ta Slut. (Helt otroligt att ens smink alltid börjar sina samtidigt) men nu under juletid prioriterar man barnens julklappar så det blir tyvärr inte mycket pengar över till en själv. Har äntligen börjat trivas med min kropp efter två graviditeter oxh efter att ha börjat träna så det känns som att man börjar ”bli sig själv” igen. Just därför skulle detta kit betyda att man kan börja piffa upp sig igen!
  Kram!

 27. Be brilliant heter vinterkolleltionen!

  Som trött trebarnsmamma(3 pojkar mellan 5 år och 5 månader) behöver man piggas upp ibland och det skulle sminket fixa!

  Emelie

 28. Hej! Kollektionen heter Be brilliant :)

  Jag skulle så gärna vilja vinna alla dessa godsaker, så fina produkter! Om jag blir den lyckliga skulle jag ge mascaran och eyelinern samt ett läppstift, en ögonskugga, ett nagellack och två babylips i julklapp till mig själv och resten skulle jag packa in i ett fint glammigt paket och ge min bästa vän Elin i julklapp :) Hon älskar Maybelline’s produkter och framförallt deras nagellack.

  Vänliga hälsningar, Anna

 29. be brilliant

  Jag har kommit på en briljant idé: kitet kan delas bland många utifrån ålder och behov. Jag behåller doktor resque kit, mamma och övriga tanter på ålderdomshemmet får lacken till nagellackspartyt, brorsdottern 25 år får resten som hon sedan kan dela med sin kusin och mamma.

 30. Vinterkollektion heter ”be brilliant
  Skulle vilja vinna för att jag är sååååå dålig på att unna mig smink. Har dessutom aldrig vunnit något.
  Hoppas på tur denna gång.
  Trevlig helg!

 31. Kollektionen heter”be brilliant”

  Jag tycker att det är min tur att vinna för att jag känner mig värd det, att slita och stressa mig genom dagarna mellan jobb och att vara hemma med barn, för att få känna mig lite lyxig i min stressiga vardag :)

 32. be brilliant heter vinterkollektionen. jag vill vinna för jag är så dåligt på att köpa smink för jag använder det inte allt för ofta, men kanske detta gör så jag gör det igen och blir brilliant 😀

 33. Be brilliant är svaret- Jag vill gärna vinna den till mig själv- man får inte glömma bort sig själv som man lätt gör när man är mamma och barn går i första hand- sen denna årstid som gör en trött och blek!

 34. Maynellines vinterkollektion heter ”be brilliant”. Jag vill vinna eftersom att jag ÄLSKAR maybelline och tycker att deras produkter är super bra. Mycket av mina pengar går åt till julklappar till andra så att man knappt har råd att köpa lite smink för att bli snygg på jul och nyår.

 35. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna lite nytt smink till mig själv, då mycket utav det jag har hemma faktiskt borde rensas ut. I ärlighetens namn började min svacka redan när dottern föddes, då fanns liksom inte tiden längre att sminka och fixa sig varje morgon, och det innebar att sminkväskan fick stå och damma väldigt länge och enbart plockades fram när det var något speciellt.

  Nu har dottern hunnit bli 7 år och t o m börjat visat intresse själv för smink. Så nu är det hög tid för mig att damma av sminkväskan på riktigt, rensa ur allt gammalt och börja investera i lite nytt för nu lär det inte dröja många år innan dottern vill veta mer kring alla olika produkter och själv leka loss. Den här vinsten skulle därför vara mycket uppskattad här hemma.

  Svar: Be brilliant.

  Kram Sanna

 36. Rätt svar är ”be brilliant”.

  Nu på vintern är mina läppar helt förstörda av torrhet och jag är såååå sugen på att prova babylips rescue-kit. Dessutom är ju ett sminkförråd exakt det jag behöver nu när det vankas festligheter och pengarna prioriteras till julklappar!

 37. Vintekollektionen heter Be Brilliant.
  Varför jag vill vinna? Jo, för att jag älskar smink. Just nu så håller mitt smink på att ta slut och så närmar julen sig och då måste man köpa massa presenter också. Då har man inte pengar kvar för att köpa lite smink för att se bra ut på julen och nyår. Jag brukar inte använda maybelline och skulle jätte gärna vilja testa. Jag har aldrig förut vunnit någon tävling. Skulle vara najs och uppskattas att vinna. :)

 38. Hej hej!

  ” be brilliant”

  Åååh om jag detta behöver,
  mitt ansikte har sett ut som ett vrak nu framöver.
  Trött och glåmig jag är,
  det har skapats av kylans atmosfär.
  Lite piff jag behöver göra
  och då skulle det vara fantastiskt kul att dessa få röra.
  Experimentera och ha kul,
  speciellt nu när det närmar sig jul.

  Ha en alldeles underbar helg! Kram

 39. Be briliant
  Jag vill vinna för jag vill ge mig själv något. Annars går allt min tid och kraft till barnen, men mu vill jag ge något till mig själv!

 40. Hej!
  Den heter ”Be briliant” :).
  Jag skulle gärna vilja vinna då jag känner att efter den mycket dystra hösten vill jag gnistra och vara ”briliant” , lyfta upp vardagen lite mer. Så att när snön väl faller så kan jag matcha den, då vi båda två kan gnistra.

 41. be brilliant heter den..

  Haha jag är ju brilliant så klart.. men det piggar väl upp tillvaron att få vinna något någon gång =) test något nytt man inte i vanliga fall köper typ! Och med småbarn så unnar man ju mer till dem än sig själv, så det är jag är värd! Sen är ju du så snygg,!

 42. kollektionen är Be brilliant.

  Jag skulle bli så glad om jag vann! Jag pluggar och trots att jag jobbar i helgerna, räcker inte pengarna till till smink, inget jag prioriterar. Men detta skulle göra mig så glad i mörkret! Jag har typ bara smink från två år tillbaka, vilket är lite pinsamt… Inte undra på att man får finnar ibland…

 43. Hej!
  Be brilliant.

  Wow denna vinst är precis vad en kvinna i 40+ behöver.

  Jag skulle bli superglad om jag denna lyxiga goodiebag fick vinna, för den innehåller ju allt en kvinna vill ha. Produkter som skönheten förhöjer ,detta är ju helt perfekt. Räddningen som piggar upp mig i denna mörka men ändå härliga årstid.

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 44. här var det fullt med produkter som jag med glädje skulle vilja prova. Vill gärna vinna så jag får den möjligheten.

  Svaret är be brilliant.

 45. Hej och grattis till dig och ditt nya drömjobb! Det måste kännas underbart :-)

  Vinterkollektionen heter Be brilliant
  Skulle bli så glad om jag vann, skulle så gärna vilja skämma bort mig själv och känna mig lite finare med nytt smink, har inte råd att köpa nu till mig själv då all inkomst går till o betala hyran och se till så barnen har det dom behöver och jjag försöker skrapa ihop det sista till julklappar till mina barn.
  fyller dessutom 26 år nästa lördag och det skulle bli en super fin födelsedags present 😀

 46. vinterkollektionen heter Be Brilliant. Varför jag vill vinna? Helt enkelt för att jag är så sjukt dålig på att handla saker till mig själv. plus att jag behöver piffa till mig nu efter en 3månader sittande opration med gips på foten.

 47. Rätt svar är: Be Brilliant

  Varför ska jag vinna? Ja, jag har tyvärr (eller tack och lov rättare sagt) ingen sorglig eller tragisk motivering att komma med.. Men däremot så tycker jag att jag är värd att vinna lite vardagslyx. Jag är ensamstående mamma på heltid och har varit det sen graviditetens start och i vår fyller sonen 7 år. År efter år, dag efter dag, dygnet runt är det jag som drar hela lasset med sonen, hemmet, jobb och ekonomi – och det kan vara ganska påfrestande emellanåt att aldrig kunna dela på ansvar och kostnader. Det för tyvärr med sig att jag alltför sällan kan unna mig själv något roligt eller fint, så jag hoppas verkligen att den här vinsten blir min – vilken underbar födelsedagspresent i efterskott (fyllde 30 i oktober) och tidig julklapp. Håller tummar och tår!

 48. Vinterkollektionen heter Be Brilliant!

  Att sminka och ha sig är mångas intresse, men att ligga och dra sig har blivit mitt. Mina fingertoppar har blivit lata av allt gammalt och livlöst smink. Att fixa och trixa är inte lika kul som det var en gång i tiden.

  Det skulle därför varit underbart att få vinna detta kit och få tända glöden på de dammiga sminkborstarna igen!

  Ha en superbra dag! :)

 49. Vilken härlig vinst, smått och gott med en perfekt blandning till min soontobe tonåring som jag har här hemma. Vi delar det intresset för smink därför är det alltid kul med lite nytt att testa tillsammans. :)
  Svaret är: be brilliant

 50. Den heter Be Brilliant! :)
  Jag skulle vilja vinna eftersom det var flera år sedan jag köpte smink till mig själv. Har en hel del smink men över hälften är gammalt och skulle egentligen behöva slängas, så det är nog på tiden att jag gör nåt åt det. Vore verkligen kul att vinna detta, så slipper jag det dåliga samvetet av att köpa en massa till mig själv!

  Håller tummarna!

 51. Hej!

  Vinterkollektionen heter ”be brilliant” och jag vill vinna för att jag är så fast i vanor! När jag väl köper smink är det alltid av samma märke – testar aldrig något annat just för att jag inte vill lägga pengar på produkter som jag sen blir besviken på och låter ligga. Så detta paket hade varit toppen för att testa och kanske hitta nya favoriter :)

 52. Hej!
  Vinterkollektionen heter Be brilliant!
  Precis vad jag vill vara efter ett är med mycket sorg och tårar.
  Vinner jag det här så kan tomten stryka mitt namn på listan. Jag har då redan fått min önskeklapp!
  Ha en härlig första advent!
  Mvh Malin

 53. Jag kan behöva lite bling för att inte som en zombie vandra omkring!

  Jag känner mig så trött och blek och värre lär det bli efter denna månad är slut, först julafton och sen fem dagar efter det fyller sonen 1 år och fem dagar efter honom fyller dottern 8 år!

  Rätt svar är ===> Be brilliant!
  Håller mina tummar nu!

 54. Kollektionen heter Be Brilliant.
  Jag vill vinna för att jag helt enkelt tycker att det här ser ut som det bästa skönhetskitet man kan få under vintern, finns ju ingenting i det som inte är supersnyggt! Vem vill inte glittra på både naglar och ögon lagom till jul och nyår? 😀

 55. Hejsan !

  Svar : Vinterkollektionen heter Be Brilljant

  Åh..Vad mycket fina saker som glittrar och förför. Maybelline de vet hur man gör för att få en kvinnas hjärta att darra och ett lyxigt sminkkit vilja vinna . Gärna inslaget i ett glittrigt fint paket för sådant är det bästa vi kvinnor vet.

  Hoppas Adventshelgen varit bra och Ha en bra vecka / Carola

  Mail carola@destin.se

 56. Hejhej.
  Vinterkollektionen heter Be Brilliant. Woho.
  Jag använder sällan smink då jag alltid känt mig som en minderåring. Jag älskar skönhetsprodukter/makeup. Nu när jag äntligen är 18 år, så vill jag göra mig snygg! Man är bara 18 en gång i livet. Det skulle vara en bra start Maybelline’s vinterkollektion Be Brilliant.
  Ha en fint dag 😀

 57. Svar: ” be brilliant”

  Jag är så tråkig när det gäller makeup och köper alltid samma – så det hade varit roligt att vinna lite nytt få jag får testa lite nya sminkningar. Ser redan framför mig hur snygg makeup jag skulle kunna fixa till nyår!

 58. Vinterkollektionen heter Be brilliant!

  jag skulle vilja vinna för att jag har svårt att köpa smink till mig jag väljer alltid barnen i första hand och då blir tyvärr sminket bortprioriterat tyvärr enligt mig. nu har jag inget smink som fungerar allt har i stort sett torkat ut och nytt hade verkligen varit på sin plats. Kanske hade folk inte tittat på mig som om jag vore ett troll när jag möter dem på stan.. 😛

 59. Godkväll !

  Svar : Be Brilliant

  Detta vore en fin julklapp till min dotter eller bara överraska henne med detta härliga sminkkit Hon älskar allt vad smink heter och det förbrukas i en väldig fart. Så detta skulle vara mycket välkommet och glädjande

  Vänligen Marie Mail krantzmarie@hotmail.com

 60. Sen heter Be Brilliant.
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta för att piffa upp mitt yttre. Går hemma i mysbyxor och amningströja, läcker mjölk och är grå i huden. Håret rufsigt och ovårdat. Nä nu vill jag komma ur denna mammabubblan och få ordning på mig igen. Hoppas detta kan hjälpa mig och få fart på mig.

 61. Jag vill vinna därför att jag har varit sjuk, det är mörkt och jag behöver uppmuntran och inget skulle göra mig gladare än nytt smink.
  Svar: Be Brilliant

 62. Hej! Som 5 barnsmamma så vill jag känna mig attraktiv både för mig själv och för andra och det här skulle ju vara perfekt att vinna!
  Kollektionen heter BE BRILLIANT!

 63. Svar: be brilliant

  Jag skulle vilja vinna detta till mig själv som en liten julklapp, jag är student så har inte så mycket över för att kunna köpa smink och roliga saker till mig själv som jag älskar. Detta paketet hade gjort mig så himla glad!

 64. 1. Svar: Be Brilliant

  2. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna detta.
  Som ensamstående och 100% studerande så prioteras
  det mycket och det är bara det nödvändigaste som inhandlas.
  Jag unnar aldrig mig själv nånting och jag blir så arg på mig
  själv för det så skulle betyda så mycket att vinna och ge sig själv
  en bra och nödvändig julklapp.

  3. Tipsat: http://millaoman.blogg.se/2014/december/smink.html

  Hoppas på tur.. Kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 65. Den heter Be brilliant. Jag skulle bli jätteglad om jag vann, eftersom det alltid är roligt att göra sig fin, vilket det här kittet skulle kunna hjälpa till med.

 66. Jag vill denna fantastiska gåva vinna,
  eftersom fixa en bra julklapp till min syster jag inte kommer hinna.
  På hennes önskelista står det Smink,
  och hon älskar allt i färgen Pink.
  Och om jag ska ge henne smink ska det vara bra,
  jaa riktigt smink med kvalité är vad hon ska ha!

  Vinterkollektionen heter ”Be brilliant”

 67. Maybellines vinterkollektion heter Be Brilliant.
  Jag skulle verkligen behöva en uppfräschning bland mitt smink(min mascara är inte så trevlig längre..). Så det skulle vara jätte kul med lite nytt!
  kram :)

 68. Kollektionen heter Be brilliant!

  När jag läste ditt inlägg kände jag bara wow, det där är ett kit som passar mig! Skulle bli överlycklig om jag fick chans att testa mascaran du tipsar om, den verkar superbra. Och att kunna piffa upp vinterns sminkningar med nya snygga ögonskuggor och fina läppstift. Det känns verkligen som att alla produkter i kittet håller toppklass!

 69. Kollektionen heter: -Be brilliant! Och med detta kitet så skulle jag känna mig just briljant, genom att få piffa till mig lite extra :) bortprioriterar oftast mig själv, så vem skulle säga nej till en lyxig (och välbehövlig!) julklapp till sig själv? 😉 hoppas, hoppas!

 70. Be Brilliant heter deras fina vinter kollektion. Jag vill vinna för att jag efter år av bajsblöjor, mjukisbyxor och snoriga småbarn nu äntligen börjar hitta tillbaka till den pigga tjej jag en gång var. Älskar mina barn över allt annat men tiden räcker inte riktigt till att vara superfräsch och snygg när man badar i tvätt , leksaker och bvc möten. Men nu så är jag en piggare mamma med gladare barn. Lite nytt smink på det skulle verkligen gra susen.

  mvh
  Charlotta
  lottahellstrm@yahoo.se

 71. Svaret är: be brilliant
  Vill gärna vara med och hoppas på turen att vinna dessa underbara produkter till min äldsta dotter som går igenom en tuff period i livet och behöver lite uppmuntran. Vore fantastiskt att få överraska med dessa :)

  Hoppas på tur :)
  Kram Linda
  karlssongranberg@hotmail.com

 72. Svara: Be Brilliant! :)

  Jag skulle vilja vinna för att jag bland annat önskar mig lite nya produkter i julklapp. Sen skulle jag vilja prova dessa produkter o kanske tipsa mina läsare om jag tycker att dem är bra.
  Nytt nagellack till nyår skulle sitta perfekt och är i behov av ny mascara men vet inte vilken jag ska köpa så detta är ju skitbra när mascaran redan är vald åt mig 😉 Sen älskar jag ju rosa så där har du en anledning till varför läppstiften skulle passa mig bra 😉

  Skitrolig tävling! Kram

  natalia.98@live.se

 73. kär kär kär. mina läppar är alltid torra, SPECIELLT på vintern, frasiga, bleka och svider. saker som vaselin och läppbalsam går alltid åt rätt så snabbt, så babylips intense care är precis vad jag behöver!
  gällande dom andra produkterna så är jag såld, helsåld, speciellt i läppstiften, kan inte använda läppstift så ofta men när jag väl gör det så är det sådana färger endast för att ta bort bleknaden lite, starkare färger gäller bara bra läppdagar.

  vinterkollektionen heter be brilliant:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *