Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

#FUTUREFRIES – Pommes fritesen som spår din framtid

Det här är såååå galet ! Jag tappade hakan och skrattade mig helt hes, jag älskar ju såklart pommes de dagar jag inte vill trimma kroppen 😉 Och som den pommesälskaren jag är så har Sibylla.se lanserat en pommes som är räfflade och krispiga som kallas för FUTUREFRIES ! Alltså Framtids pommes frites , haha helt galet ju! Och vet ni varför de kallas så ?

Jo , för de ska spå din framtid . När du köper dessa FUTUREFRIES ska du hälla ut dom på tallriken och fota dom , sedan posta din bild på Instagram med taggen #futurefries , inom 24 timmar kommer du att bli kontaktad och få din framtid spådd av spådamen Vivian !

Detta ska jag faktist prova ikväll tänkte jag ! Middag på sibylla familjen ! 😉

testa du med , och berätta gärna vad spådamen sa om din framtid !

 

SIBY0013_puff_700x355

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *