Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vinn 3 mascaror från maybelline new york hos mig !

Jag tänkte låta er likt mig gå runt med fina fransar nu i höst och tävla ut min allra favoritmascara genom tiderna !

Älskar denna och använt den dagligen , när jag ej har lösfransar!

tävla2

Just nu låter jag 3 personer vinna 1 mascara från Maybelline new york , den ni ser på bilden ! Allt du behöver göra är att *

*Dela bilden på Instagram och tagga @atousapink #atousapinktävling (du måste ha din profil öppen under denna tiden så jag kan se)

*svara på frågan i en kommentar : vilken mascara använder du idag ?

 

Jag drar 3 vinnare måndag den 24 november ! Lycka till !

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

9 thoughts on “Vinn 3 mascaror från maybelline new york hos mig !

 1. Jag använder en mascara jag köpte på en marknad tidigare iår, och jag vill gärna vinna en ny med ett välkänt märke och som är bra

 2. Idag har jag nästan samma maskara som på bilden, fast i vattenfast. Den är verkligen super bra, men den håller på att ta slut :(

 3. Hej!
  Jag har delat på instagram, malinsvenskbjorck
  Idag använder jag Maybelline Lash Stiletto waterproof mascara.

  Ha en härlig vecka!
  Mvh Malin

 4. Jag är gärna med och tävlar, och använder just nu en mascara ifrån Make Up Store, tror den heter Long lash.

  Delat på instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 5. Hade helt missat din tävling så jag är ute i sista sekund!
  Jag har delat på min instagram (@mellinemel).

  I dagsläget använder mascara ifrån Max Factor, svart hyla med guldrand. Försökte läsa vad det stod på den, men texten har liksom skavts bort, så då förstår du nog hur gammal min mascara är och varför jag så gärna vill tävla om en ny! 😉
  Googlade lite snabbt nu och tror den heter Masterpieces!

  Kram! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *