Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

”nej , vi är inte besatta ”

Förr i tiden när min vän Jennifer halsade dessa så brukade jag titta på henne med en äcklad blick . Typ . Okej, det var ett annat märke hon brukade dricka så som gång på gång gav mig magsmärtor , det var dock ren aloe vera.

Jag började dricka denna för några veckor  sedan och fastnade !

Bäst av allt är att den är sockerfri så jag kan dricka den hur mycket jag vill utan att tänka på att lägga på mig några extra kilon . Jag dricker aldrig läsk , bara bubbelvatten men det här räknas inte som läsk väl ? Det är väl en hälsodryck ? Och ja ; barnen tar Slut på mina drickor . Jag som köpt upp en Ica butik med dessa , dom dricker upp mina som om det vore mjölk ..

PhotoGrid_1416080877510

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “”nej , vi är inte besatta ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *