Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

En dag med botox och fillers (före&efter)

För ca  två veckor sedan besökte jag Kilians nya klinik han numera har på odenplan , inte för att mina läppar behöver växa mer men för att jag följde med min mamma och min bloggvän dit som skulle göra behandlingar och de ville ju såklart ha vippriser 😉 ja vad annars haha .

Men det blev så att jag fyllde på min underläpp , överläppen har jag ej fyllt på sen chloe var i magen typ , ja det håller i flera år , fyller på max två gånger om året ! Min underläpp har en tendens att minska därför bygger jag upp den just nu med stylage M .

Jag älskar stora läppar 🙂 det förändrar mitt ansikte så mycket!

Vill informera er att just nu har han ett grymt erbjudande , gå på betala för 1 dvs ni går två personer och delar på priset av den behandlingen ni vill utföra ! Bra va ? Uppge gärna mitt namn hos han för lite bra priser !

Ser ni skillnaden på före och efter bilden ?

Och jag hann bli blond under dessa veckor hehe så de bilderna är de sista med brunt hår ..

IMG_20141115_101430PhotoGrid_1416043085040

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”En dag med botox och fillers (före&efter)

  1. Ser ut att göra sjukt ont.. mina läppar är smala som sträck, vill dock inte ha stora men lite fylligare skulle inte skada! Vad kostar en sån behandling?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *