Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Fredags tips – black velvet

Förra onsdagen på eventet jag och klippoteket hötorget ordnade hos dom bjöd vi på whiskeydrinkar med ginger öl !

Jag är liksom ingen whiskey tjej och ja , vem gillar ens whiskey?  Men en sak ska ni veta , denna drycken är så lååååångt ifrån whiskey den bara kan komma,  det är rent kolasås fast med alkohol .

Varje gång jag ska festa till det så dricker jag black velvet , man behöver inte ens blanda ut den för den är så söt och ”svag” av alkohol smak . Men om man blandar den med gingerjoe ölen så smakar den någon cider -aktig dryck , det finns massor av olika sorters recept på back velvet , jag tänkte att jag kanske kan göra ett inlägg med de olika sorterna och visa er ?

Så mitt tips ikväll om ni råkar festa till det eller bara vill ta något gott glas eller bjuda gästerna på en drink så är det black velvet toasted caramel , som den låter kolasås caramel 😉 finns på systembolaget och kostar 239 kr .

Lite bilder med mig och min nyfunna vän black velvet toasted caramel från vårt event…

IMG_20141105_172716IMG_20141105_175239

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *