Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Enemy .

Minns ni när man var yngre och diggade Velvet ? Hon var faktist en av mina stora idoler !

Var faktist längesedan jag lyssnade på velvet , men nu kan jag gå runt här hemma och digga till hennes musik .

Har ni hört hennes nya låt ? Enemy heter den och du kan lyssna på den och hela albumet på spotify , tänkte dela med mig av länken dit så ni likt mig kan dansa loss där hemma , kanske till städningen , matlagningen ? det gör jag ska ni veta 😉 Hon blir bara bättre och bättre för varje år som går, roligt att hon finns kvar i denna hårda branch! Några hr som gillat velvet under årens gång ?

 

 

c603500a11d889f8ebc82d299b948eee50924529

Här kan ni lyssna på hennes nya låt Enemy

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *