Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

en ny hårfärg och event jag ska ha ikväll

Är klar hos klippoteket Hötorget med mitt hår där jag ska ha event ikväll tillsammans med dom . Ett halloween mingel med mat från pong cupcakes och olika sorters drinkar , bland annat från black velvet och ginger Joe. Styling på plats mm .m

Jag har varit och besökt dom nu på dagen och fått en ny hårfärg men det ska slingas en omgång till nästa vecka så är jag nöjd. Inga extensions och inget smink idag , känner mig så naken!  I skrivandes stund sitter jag i kapprummet på dagis och väntar på att alla barnen ska äta klart sin mellanmål så vi kan gå hem   . Dom verkar vara sena i tidsschemat idag . Brukar vara klara denna tiden .

Sedan blir det av mot stan till eventet så jag kan ordna med goodiebagsen och allt annat , självklart ville Mirabelle och Angelina följa med på jobbevent som vanligt;) dom älskar detta . Mirabelle har pratat om att följa med hela morgonen. Blir God mat och godis till dom där . Och prylarna i bagsen är så lyxiga!

Kika in här så får ni se mera sen . Vad tycker ni om mitt hår ?

 

 

PhotoGrid_1415193782476

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *