Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vad är det som spökar ?!

Det har varit mycket skriverier på nätet om andar och spöken och jag har varit bjuden på mediala events osv .. Jag förstår inte vad det är som händer !?

Chloe har en gåstol med en aktivitetsbräda man kan trycka på knappar på som sjunger lite osv , ni vet vad jag menar ?  gåstolen är köpt i butik och rätt så ny .

Det är inte ofta hon trycker på knapparna ,hon åker mest runt i den då hon ej kan gå ännu , en dag upptäcker jag att något sjunger , men jag kunde inte komma fram till vart sången kom ifrån eftersom de stora barnen var hos min mamma och Chloe låg i sin säng och sov . Jag förträngde det rätt fort , jag var upptagen med annat just då .

Så märker jag att detta läte fortsätter men jag tänker inte så mycket på varifrån ljudet kommer ifrån och tänker inte ens på att musiken på leksaker inte spelas upp av sig själv . Så jag ignorerar detta ! Fastän Chloe sover så tänker jag typ att hon kanske kommit åt någon leksak , men hur, hon sover ?

Jag upptäcker att aktivitetsbrädan på gåstolen sjunger, sen slutar den sjunga för att efter en liten stund börja sjunga igen och igen och igen .. som när Chloe leker med den och trycker ner knapparna . Okej , jag tänker att det är en engångsföreteelse !

Denna musiken från gåstolen fortsätter att spelas upp automatiskt av sig själv lite varje dag på kvällarna när alla ligger och sover , om och om, med jämna mellanrum . Ibland kan det gå 2 minuter emellan ibland 15 minuter emellan sångerna !

Alltså man MÅSTE trycka ner knapparna (som på ett piano) för att musiken ska spelas upp liksom . Jag hade förstått detta om det var en trasig leksak , jag ryser varje gång ! Vem är det som spökar ?! vad är det som händer ? spökar det eller finns det en annan förklaring ? 

Jag vet bara att jag får panik varje gång gåstolen börjar spela musik ståendes i ett hörn utan att någon vidrört den .  Alltså en kväll för ett tag sedan spelade den musiken i en hel timme , till och från , jag höll på skita på mig ! Är det någon som försöker säga mig något ? eller har jag blivit galen ? haha

hatar sånt här, trots att andevärlden är intressant för mig skiter jag på mig av tanken med andar osv .. speciellt så ofta som jag sitter ensam hemma i vardagsrummet . Alla lampor tända när jag sover !

Har ni varit med om såna här obehagliga saker ? 

10603270_10204863138801173_8442563927250888486_n

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *