Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

2014 års zombies

Tror att tiden efter tidsjakten fick mig att se på tekniken med andra ögon ! Jag är mer uppmärksam på hur folk använder sina telefoner och sociala medias idag än jag var innan , för då levde jag själv i den bubblan ! Nu blir jag bara ”äcklad” när jag ser alla sitta och glo ner i sina telefoner hela tiden, vart jag än går är någon upptagen med sin telefon!

Nu på morgonen efter att jag lämnade barnen på dagis och satte mig på tåget in mot stan fick jag en chock ! Alla satt som zombies och glodde ner i sina telefoner , hela vagnen ! Jag ville så gärna ta ett kort men vågade inte ! Det såg så tragiskt men roligt ut .

Vilken tankeställare jag fick !! var det såhär jag såg ut när jag var ”besatt” ? satt jag också med ansiktet nere i telefonen och stängde av omvärlden ?! Tänk vad vi är på väg, vart världen är på väg! En gång i tiden läste man en tidning på tåget eller pratade med kamraten bredvid sig , idag sitter alla med hörlurarna i öronen och ögonen fastklistrade mot skärmen ..

Tänk om vi inte hade haft dessa smartphones ? och använt våra gamla tegelstenar som man inte ens kunde fota med, du kunde ringa och spara nummer , typ ! Men samtidigt känner jag att dagens teknologi har hjälpt oss mycket också , min telefon är min hjälpreda , kalender osv osv ..

Om man bara kunde trappa ner användandet och kontrollera det mer ? Testa göra en digital detox som jag fick göra på tv – stäng av telefonen i 24 h , därefter kommer du känna skillnaden ! begäret har minskat en aning .

Idag bär jag en superfin blå top för att visa mitt stöd för världsdiabetesdagen , blå månaden! Innan jag skulle hem och hämta barnen på dagis svängde jag förbi bikbok i stan då jag knappt äger blåa plagg , till min förvåning var HELA butiken fullt av alla möjliga nyanser av blått ! Jag grabbade tag i en ljusblå superfin kjol och denna blåa fina toppen. Dock älskar jag marin!

PhotoGrid_1415091583788

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *