Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

smalismat och kaosmorgon

Fullt upp idag så jag får återkomma ikväll. Sjukdom hela helgen som smittat mig. Så idag är jag hemma med en sjuk jag och tre sjuka barn. Kaos morgon . Jag som trodde jag skulle lämna dom på dagis och sova ut sen. Men icke !

Sitter och snorar och svettas . Jag tror jag har feber som chloe. Men ska hinna jobba ändå tänker jag !

Har tappat matlusten för all lagad mat som när jag var gravid. Kunde inte äta lagad mat.  Så sallad it is. Smalismat ! Fram tills helgen blir det duktig flicka diet för i helgen blir det fridays ! Hoppas jag mår bra då .

Älskar ar oliver . Älskar ost !!! Återkommer med roligare material ikväll. Förhoppningsvis sover chloe och gråter inte igenom hela natten  !

 

IMG_20141028_104613

 

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *