Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

You ask , i answer

Känner att det är många som frågar lite överallt . Fått väldigt mycket mail tex efter tidsjakten och nya läsare som inte alls hängt med under dessa åren och vet vem jag är.

Ligger efter med massor av inlägg som jag sparat som kommer upp . Dont worry 😉

Så jag tänkte att jag låter er fråga på ,får se om vi samlar på oss några frågor , och du får vara anonym om du vill. Inga frågor är konstiga :)

Feel free to ask.  Jag svarar på era frågor till helgen ?

PhotoGrid_1414354155976

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”You ask , i answer

  1. Hej! Jag har några frågor, om de är för privata behöver du ej svara!

    1. När du var yngre ville du bli en ”ung mamma” med tre barn? Eller vad drömde du om som barn?
    2. Känner du att du missat något på grund av att du är ensamstående med dina barn?
    3. Hur är din ekonomi? Ni shoppar ju jämt! Hur mycket tjänar du i månaden?
    4. Vad tycker du om att samsova med barnen? Sover de i egna sängar eller med dig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *