Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Nu blir hon barnmodell

Idag ska vi iväg till H&M . För vet ni vad ?

H&M vill träffa Angelina inför ett kommande modelljobb för deras nya klädeskatalog! Och inte nog med det har hon blivit kontrakterad hos Stockholmsgruppen kids som barnmodell . Hon är jätteglad ! Jag med , Eller glad och glad, jag är glad om hon tycker det är roligt vilket hon gör, men tråkigt nog fick inte Mirabelle vara modell för dom .ÄN! och det var lite sura miner!

Nu handlar det om H&M, barnkläder, skratta ,hoppa ha kul. Dom gör ju detta hemma och provar kläder.

Skulle ALDRIG tvinga dom att modella , om hon säger nej då är det nej , men hon vet vad H&M är , dit dom får shoppa loss ibland och bara roligt om hon tjänar pengar till sitt sparkonto som hon får tillgång till när hon är 18 år , och jag frågade henne innan ”vill du ta kort för HM eller ej annars säger jag nej ” . En rolig grej.

Jag har alltid sagt att ”att gå i mina fotspår inom modellyrket och blogg” är inget jag ens ”pushar” för eller ens vill, men jag har KOLL på bra och dåligt och vad som är normalt eller ej. TEX mina barn har ALDRIG sminkat sig och kommer aldrig få göra det inom snar framtid heller. Varannan bloggmammas(eller vanlig mamma) unge är barnklädesmodell .

Nu pratar vi om att prova kläderna ,ta kort på dom , som hemma ! skulle aldrig tillåta sjukliga casting och catwalks osv , oavsett vad barnet skulle säga skulle jag säga nej . Men H&M , ett oskyldigt företag med fina kläder. Why not. Låt henne ha kul och titta på sina bilder .

Måste försöka få in Mirabelle också … kommer bli så tråkigt annars att de ska suras ! Och Chloe, babymodell;) många jag känner har haft sina små som babymodeller ! bara en rolig grej .

Vet att det finns bittra surisar som gärna har åsikter om detta men jag hade förstått er om det handlade om minimodellerna på tv. BIG NO NO FÖR MIG MED! går inte ens att jämföra !

Lite avis är jag dock på Angelina , jag kämpade sedan jag var 13 år för att få kontrakt med stockholmsgruppen , fick nobben jämt, jag gick på massor av castings för Mika med men fick nobben . Men mitt lilla barn blir vald. så komiskt!

Jag som hennes manager är såklart med på varenda decimeter av fotningen ! är det stop då är det stop!

ska se om vi får visa bilder här sen ..

 

 

IMG_20141023_085500Angelinas första ”riktiga” plåtning och ingen hemmaplåtning ..haha

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 reaktioner på ”Nu blir hon barnmodell

  1. hur kan jag anmäla min dotter till att bli barnmodell ,men hittar ingenstans var man kan börja! Kan du Ge mig några tips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *