Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Instagramkurs idag !

Jag kan inte låta bli att skratta lite åt detta , för det är så komiskt att jag för ca 1 månad sedan var på tv och pratade om mitt ”beroende” angående sociala medier och sånt, här sitter jag idag och ska till kontoret där jag ska hålla kurs inom instagram för de anställda där ! Jag personligen tycker detta är superkul, min hobby blev mitt jobb till slut . Hur komiskt är inte det ? och vem trodde ens detta för en månad sedan ?

Jag är ju proffs inom sociala medier så varför ska jag inte få hålla en föreläsning om hur det fungerar osv ?

Så idag ska alla på kontoret som ej har den appen få hjälp av mig att ladda ner den , sedan ska jag visa dom hur detta fungerar . Tjaa , det är väl dagens arbetsgöra kan man säga 😉 jag klagar inte 😉 men ack så kul detta är , och intressant! Ni kommer att få läsa mer kring våra olika projekt och happenings som snart sker !  Jag hjälper ju också till med världsdiabetesdagen vilket ni kommer få se mer av ! Alltså återigen , tusen tack svt och tidsjakten för att detta företaget haffade mig !! så himla ballt!

 

instagram

Och ni glömmer väl inte att följa mig på instagram ? @atousapink

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Instagramkurs idag !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *