Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Två vinnare, 8 böcker var till er !

Ni glömmer väl inte bort att tävla om ett grymt bokpaket med hela 8 stycken happy meal böcker var ? 

Så lyxigt ju ! man slipper till och med äta massor av hamburgare för att få samla på alla böckerna !  superlätt som vanligt är det att tävla , du finner tävlingen——->>>> HÄR <<<<——–

två av er vinner detta bokpaketet ! Detta är för att vi ska kunna läsa mer för våra barn , barnen ska finna ett större intresse för läsning och böcker, vilket resulterar i både tal och skrift ! Det är ju trevligt att läsa böcker , roligt att kika på bilderna också !

Inte långt kvar nu tills vinnarna dras, sprid vidare ordet och var med och tävla :)

 

bok

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *