Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Vinn en 12 bitars tårta och 20 stycken cupcakes till ditt kalas!

Ni såg väl Chloes gigantiska superfina tårta som hon bjöd gästerna på ?

Nu har ni chansen att få vinna en 12 bitars tårta eller 20 tycken cupcakes med valfri smak dekor etc till dig någon annan , ditt kalas eller bara för att äta gott !

Du får valfritt välja smaker och utseende på tårtan såklart ! allt jag vill att du gör är att :

 

* Följ —–>>>Jönssons cakes and sweets på facebook <<<——-

*Lämna en kommentar varför du ska vinna detta och vilket du vill vinna 

*Dela denna tävlingen på din blogg om du har och visa mig länken, dela på instagram eller facebook 

*Vinnaren dras måndag 20 oktober , lycka till ! 

*GLÖM INTE lämna din mailadress så jag kan kontakta dig ! 

 

10485837_10154685977440431_8131949224607846121_n 10557342_10154685974940431_1497226287127229422_n

 

Denna tårtan är bakad av jönssons cakeks and sweets till Chloes 1 årskalas vi hade i helgen, likaså cupcaksen!!! älskade dom bruna !!

så vill du ha en lika fin och god tårta , bara följa instruktionerna 😉

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

13 reaktioner på ”Vinn en 12 bitars tårta och 20 stycken cupcakes till ditt kalas!

  1. Men jösses vilken fantastisk vinst!! Dottern fyller snart 12 och ska bjuda hem sina vänner. Hon älskar märken som Victorias Secret, Bik Bok, Monki och Body Shop så jag hoppas få överraska henne med en tårta på 12 bitar som påminner om Fashion och lite glamour 🙂 Kram (har delat tävlingen på FB i mitt namn Helena Bergman)

  2. Jag är gärna med och tävlar, för denna vinst kunde verkligen inte komma mer lägligt än den gjorde. Dottern fyller 7 år på söndag och drömmer om ett kalas i riktigt Monster High-anda och det är vad jag skulle vilja överraska henne med. Det vore därför riktigt kul att få vinna en riktigt snygg, god och fantastisk tårta med just Monster High som tema.

    Följer Jönssons cakes and sweets, och har även delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  3. Jag följer Jönssons Cakes and sweets på Facebook. Även delat tävlingen på min blogg: http://www.theotheo.blogg.se, första inlägget!

    Anledningen att jag deltar i tävlingen är att sonen snart fyller 1år. Han älskar Nalle puh och jag vill jättegärna ge honom ett fint kalas med Nalle puh. Tyvärr är de som ung ensamstående mamma är det svårt att få ekonomin att gå ihop. Så en tårta och cupcakes skulle verkligen vara till stor hjälp!

  4. Jag vill gärna vara med och tävla. Det här kanske är en tårta för barnkalas, men jag skulle så gärna vilja ge min mamma en fin tårta när hon fyller år på självaste nyårsafton! Det är långt kvar dit men då har jag en liten överraskning klar iallafall. Hoppas håller tummar och tår.. ( cup cakes kommer jag behålla själv och äta

  5. Jösses amalia vilken tävling! Jag är självklart med 🙂

    Min sambo fyller snart 30år och var som liten väldigt intresserad av Turtles och det har fortsatt att följa med honom i livet. På helt olika plan givetvis, men ändå!
    Skulle vara sååå kul att smyga in i sovrummet på morgonkvisten med en turtles tårta med ljus på.
    Han betyder verkligen allt för mig, och han är verkligen bäst på att snappa upp vad jag tycker om och nu känner jag att det är min tur att få honom lite extra glad <3
    Skulle bli så otroligt glad om jag vinner. Håller alla tummar och tår!

    Ha en fortsatt fin torsdagsmorgon 🙂

    Följer på fb (Emma Öberg)

    Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2014/october/tavling-tarta.html

  6. 1. Gillat på fb (Camilla millah öman)
    2. Skulle betyda mycket att vinna denna till min dotters kalas som snart fyller 3år . Som ensamsående, 100% studerande och extra jobbar så får man inte riktigt slantarna och absolut inte tiden att räcka till. Så skulle vara guldvärt att å vinna denna.
    3. Delat på fb (Camilla millah öman)

    Hoppas på tur..Kramar // Millah
    [email protected]

  7. WOOOW!! 🙂 Så fin tårta och på fb sidan finns ju hur mycket fint som helst, så nu sitter jag här o är supersugen!! 😉 jag skulle vilja vinna tårtan för det är ju något alldeles extra att ta fram och skryta med när gästerna kommer och ska gratta mig när jag fyller år!! 🙂
    Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb och gillat fb sidan under mitt namn Christina Frisberg. kramar till alla som vill/törs/behöver!! :9 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *