Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

ögonfransförlängning till mina läsare !

NU har jag äntligen skaffat mig finare fransar !

Jag har av naturen långa fransar men en aningen längre tätare och perfekta skadar inte 😉 ens vanliga ser aldrig lika ”fixade” ut som en fransförlängning ! Skönt att vakna upp varje morgon och slippa sminka sig. Bara lite ögonbryn . 

2014-10-14 18.47.36

 

Visst ser det naturligt ut ? Valde rätt ”korta” men ska fylla på snart och tänkte göra dom lite dramatiska inför halloween och ett event jag ska till i Malmö .

Just nu får alla mina läsare betala 400 kr för ett nytt set hos henne . Hon finns i nacka och ni kan boka på sms eller ringa . 0769412437.

Hur billigt och bra som helst (ordinarie pris 1300 kr ) har också en tävling på instagram där man kan vinna ett nytt set !

Ska ordna lite bilder imorgon så ni kan få se hur jag ser ut med dom på.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”ögonfransförlängning till mina läsare !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *