Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

vann du parken zoo spökvistelsen ?

Tam tam taaaam… hatar att bara välja två.  Kommer fler tävlingar till nya personer. .

Denna gången vann två personer vid samma namn som fångade mina ögon .

Stort grattis till Vanessa Cucarano och Vanessa Mac Pehrson !!

Kontakta mig på atousak@live.se :)

Hoppas ni får en toppen vistelse och kanske ses där !

2014-10-12 21.16.20

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *