Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Helt fantastisk! !!

Tiden tickar , om 45 minuter är hon här. Ballongbudet !!

Och ännu spännande var det att få en bild på Chloes färdiga tårta! !! Ikväll är den i mitt kylskåp !

Jag dör , jag verkligen dör jag tappar andan och säger bara WOW !!!!! Hur lyckades hon göra precis den tårtan jag ville ha ??? Helt otroligt fin .

 

received_m_mid_1412941986770_3a0c5778a33caaa752_0

Det bästa av allt är att tårtan är gjord av marsipan och inte sugarpaste , därför jag anlitade henne efter att jag sett och hört att hon gjorde Jessicas ungars tårta som var ett av de sjukt grymmaste jag sett ! Och jag fick tipset att hon arbetar med marsipan.  Jag älskar   detaljerna . Och färgerna .

Längtar tills jag får smaka. Nutella och vit choklad ! Eller jag vill inte ens skära i den haha .

En tårta för mig är konst . Varje gång någon av oss fyller år står tårtan som symbol för kalasets tema ! Älskar fina tårtor ! Har nu provat tre olika tårttjejer. Ska se vad hennes tårta smakar 🙂

Så vill ni ha en fin tårta i marsipan (eller sugarpaste för den delen också ) så besöker ni jonssonscakesandsweets på Facebook eller jonssons_cakes_and_sweets på instagram !

Mer bilder och info kommer imorgon …

Hallå måste man skära  i den?

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *