Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Chloe 1 år idag och berättelsen om födseln

Idag för exakt 1 år sedan stressade vi in till Danderyds.  Vi var sena.  Jag var så stor och hade ont och svetten rann , men jag sprang och kämpade på in till entrén . Väl framme fick vi ändå vänta till ca 14 tiden för ett snitt.  Trots att tiden jag hade fått var klockan 9.

Varför ? Dagen innan skulle jag ha lämnat blod vilket jag minns inte nu varför jag ej hade gjort.  Så de var tvungna att ta blod och de tester som behövdes och invänta svaren som tog en halv dag .

Men  det gjorde inget. Jag var så trött.  Trött av alla miljoner nålar de hade stuckit i mig så jag var utmattad och trött . Jag sov i några timmar !

Men äntligen blev det dags och denna gången då det var andra planerade snittet tog det längre tid att få ut bebisen ! De var tvungna att gräva mer än första gången.  För jag minns hur bebisen kom ut DIREKT senaste gången men inte nu , för det växt ihop massor av ärrvävnad osv .. jag råkade se upp i taket hur allting speglade sig . Eeuuuw . Blundade snabbt !

Väl ute var hon och jag kunde inte tro mina ögon att jag fått ett stort barn . Den största bebisen jag någonsin fött. De andra två var som myror men hon var stor.  Sådär stor som alla andras barn brukar vara…

Hon fick namnet Chloe efter månader av velande . Hade nog mer än 125 namn att välja bland och namnet Chloe hade jag förknippat med våra bästa år och hatat det i flera flera år just för att personen Chloe i serien var någon jag ej gillade.  Varför jag nu ca 20 år senare valde det namnet är väl ödet ? Idag gillar jag det namnet .

Så Chloe Luna som hon fick heta , Luna satt vi på sjukhuset sista dagen och tvingade fram.  3700 g och 51 cm .

Men vår första vecka startade på sjukhuset då jag fick en infektion och hög feber.  Så en vecka spenderades på sjukhuset innan det blev vanliga rutiner hemma !

Hon ammades nog minst av alla barnen , blev kanske två dagar denna gången innan det ej gick mer så flaskan blev det så gott som direkt på sjukhuset och jag är glad att de inte ens pep ett ord om det. Det var en självklarhet för dom.  De andra två kunde ammas 12 dagar respektive 3 veckor .  Men det är inget man själv kan styra över !

Men en sak vet jag är att jag aldrig skulle föda på Danderyd igen efter den usla servisen och otrevliga personalen . Allt var så dåligt och de satte oss i samma korridor som en mamma som var smittad av en dödlig sjukdom som de hade gömt i ett av rummen.  Att man inte fick bli informerad tills efter gjorde mig arg.  Så alla fick åka tillbaka och lämna prover så de skulle se att man inte var smittad.

Idag kommer ni få se mer av chloes år . Men först blir det spruta och ett års koll på BVC !

 

Grattis på Födelsedagen Chloe .

 

IMG_20141009_081323

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *