Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Recension : The white one ellas kitchen

Har ni sett denna nyheten ?

Pina colada smak för bebisar , hur knäppt men lite roligt på samma gång! Chloe har testat. .

IMG_20141005_013150 IMG_20141005_024321IMG_20141005_024321IMG_20141005_024250

 

 

Den luktar kokos,  den smakade kokos.  Det är annanas och kokos men smaken av kokos är starkare

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Recension : The white one ellas kitchen

  1. Hej jag följde din blogg innan Chloe ens var född. Och sen följde jag även den efter du hade fött henne. Någonstans på vägen så kom jobb i vägen och jag slutade att följa bloggar, tills nu. 1 år senare ungefär då jag hittar din blogg som jag verkligen gillade innan och gör fortfarande självklart. Men det är helt otroligt att få se hur mycket Chloe har växt ! Så otroligt fin, och så snabbt tiden går! Ska nu i fortsättningen börja följa din blogg igen, du har ju så underbart söta barn! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *