Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

kombucha sverige

Efter att jag gjorde den där rawfood glassen så började jag intressera mig mer för rawfood faktiskt! Nyfiken som jag är blev jag sugen på att prova den här rawfood drycken från kombucha ! 

IMG_20141008_100457IMG_20141008_100427Fyra olika smaker är det.

Har inte provat alla smaker ännu Men har smakat på hallon och peachen. Det är kolsyrat . Jag tänkte lite att det var en kolsyrad iskall läskedryck . När man tittar på den förväntar jag mig det ? Eller jag har aldrig druckit rawfood dricka egentligen så vad förväntade jag mig ?

Det är verkligen annorlunda. Går inte att förklara smaken mer än att det ungefär smakar som öl ! Det är liksom kolsyrad med en svag smak av en blandning av tex hallon och öl .

I början kan den påverka magen en del 😉 vilket jag märkte.  Men samtidigt positivt . För det rensar !

Perfekt efter ett yogapass ! Jag återkommer med mer recensioner i dagarna . Har börjat min morgonritual med en kombucha !

Någon som provat den?

 

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *