Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

tävla om en spökvistelse på parken zoo på höstlovet

Tänkte att jag ville skämma bort er , någon av er mina kära läsare ! Parken zoo kommer att ha en höstlovsvecka fyllt med massor av häxor och spöken bland djuren. Jag och mina barn ska förmodligen dit med och då ses vi kära  läsare !

Det du vinner är fritt inträde till parken zoo och kusligheterna för hela din familj mellan 25 oktober – 2 november . Utlovas en hel del överraskningar 😉

Jag vill bara att DU lämnar en kommentar varför du vill ta dit din familj och om du har blogg Facebook eller instagram att du hänvisar dina vänner till denna tävlingen (kanske lite pluspoäng för dig ) .

Jag drar en vinnare nu på söndag !  Lycka till. Hoppas vi ses !

 

2014-10-07 09.17.24

 

Parken Zoo har nämligen öppet under hela höstlovet i sann Halloween-tema och bjuder in till ”spökvecka”. Från 25 oktober – 2 november. Förutom att man nu kan hälsa på världskändisen Olivia (dvärgflodhästen som blev världsnyhet) och Olga (amurlepardungen) så finns en läskig & spännande spökstig med spöken, häxor & läskigheter. Självklart premieras utklädda besökare och det bjuds på andra spännande överraskningar på plats! OBS – 25 oktober loppis med barnkläder- arrangeras ett enormt loppis med barnkläder lördagen 25 oktoberI samband med ”spökveckan” lottar Parken Zoo därför ut familj-inträden  . I familjeinträdet får hela familjen gratis inträde till Zoodelen, spökstigen, barnens Zoo samt övriga parkområdet under en dag. Du kan själv välja vilken dag som passar bäst.

 

I samarbete med www.parkenzoo.se

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

30 thoughts on “tävla om en spökvistelse på parken zoo på höstlovet

 1. Vore asgrymt ge barnen en sån upplevelse nu när allt är trist och grått! De kämpar på med tidiga morgonar och långa dagar på skola och förskola… och inte minst för att träffa er, våra barn skulle ha riktigt roligt tillsammans! Och mammor med…

 2. Åh! Vilken underbar tävling, detta skulle vara drömmen för barnen & ja även för oss vuxna. Vi har faktiskt aldrig varit på kolmården så det skulle bli en upplevelse för hela familjen. Tänk då att få uppleva det under ”spökveckan” med allt vad det innebär :-) Både Elika & Nick gillar ”halloween” så detta skulle vara toppen! Nu håller jag mina tummar hårt! Delar detta på FB (Josephine Granholm)
  Kram

 3. Jag bor fortfarande hemma med min son och hemma är vi 7 personer.
  Min mamma är sjukskriven och min pappa jobbar.
  Så pengar är det ont om och vi har aldrig råd att göra något hela familjen.
  Det skulle vara så roligt att överraska min familj och framförallt min 12 åriga lillebror med en hel dag på parken zoo att vi för en gång skull skulle kunna göra något alla vi tillsammans Som vi inte gjort innan!

 4. Jag skulle verkligen vilja ta med min dotter då varken hon eller jag aldrig varit på en djurpark! Jag följer dig på insta så jag gör reklam där

 5. Åh det vore så kul att få överraska barnen med en sådan sak! Min dotter är 7,5 och min son 1 år. Dottern är ju ledig ifrån första klass under höstlovet och skulle bli jätteglad om jag berättade det. Håller tummarna!

 6. Jag och mina fyra barn (8-2 år) är lediga på höstlovet, en ganska trist och grå ledighet från skolan.
  Tänk om jag kunde få ta de till parken zoo en dag! Vad roligt vi skulle få!
  De två äldsta längtar till halloween, så kusligheter på parken zoo skulle vara så kul!

  Delar självklart på fb!

 7. Vill skämma bort mina barn en hel dag då alla ”extrapengar” sista månaderna gått till veterinärräkningar… Har alltid otur, någon gång borde det vara vår tur att vinna något kul, det är dom små värda =) delar på facebook 😉

 8. Bianca och Meja skulle tycka det var sååååå kul!! Bianca har tjatat om Halloween ända sen i somras. Hon tycker verkligen det är något speciellt med spöken monster

 9. Jag skulle vilja åka dit med mina barn och skrämma min son på 5år som är såååå kaxig just nu( kommer skrämma skiten ur mig själv) och min dotter (3år) som älskar att skrämmas! Båda barnen älskar halloween och iår tycker jag vi ska fira det på riktigt (hoppas jag) har alltid otur med extra utgifter så att vinna det här skulle sitta fint
  Delar på FB

 10. Efter en sommar som bestått av endast jobb, jobb och åter jobb, har det inte blivit många stranddagar eller någon rolig tripp för mig och Pontus. Detta hade varit grymt roligt att vinna och ha som aktivitet i höst! Och dessutom bor min bästa vän som jag inte träffat sen januari i Eskilstuna. Jag delar på både Facebook och insta (karleksrevolt)

 11. Vore jättekul att få göra något med barnen nu när man äntligen är ledig på lovet. Fått ett nytt jobb som lärare och tycker att man förtjänar en break efter att ha jobbat häcken av sig. Första med eleverna i skolan och sen hemma med sina egna 1,5&2,5 åringar. Har ingen Fb lr insta men provar lyckan ändå :-)

 12. Åh va kul ! Viggo skulle bli vild av lycka om vi hade turen att vinna.
  Vi är på ”sluttampen” i vårt husbygge och ska ÄNTLIGEN få flytta in i slutet av november. Men det roliga har en ”baksida” – räkningar i drivor och massor av packning och annat som ska hinna fixas innan flytten.
  Roliga familjeaktiviter får dessvärre ge plats är saker som ”behövs” mer osv.
  Därför vore det sååå himla skoj att få överraska Viggo med ett vrålkul äventyr på höstlovet !

 13. Detta skulle vara något för min lilla stora familj på 6 personer och mina 4 barn som jag lyckats få under 4 år <3 Helt kaotiskt småbarnsliv.
  Extra kul skulle det vara eftersom baren har så låååånga dagar på dagis då vi båda jobbar heltid så en rolig överraskning till dom såklart!!! :)

  Delar på instagram där jag heter primafridolina.

  Kram <3

 14. Vi har aldrig varit på Parken Zoo så det skulle vara så himla kul att få åka hela familjen dit. En sista familjetripp tillsammans innan lillasyster beräknas komma. <3

  Sonen är tokig i djur och farsinerad av spöken så att få testa på denna kombo tillsammans vore ju väldigt spännande. ^^,

  Det vore verkligen så himla roligt att få åka på detta med familjen, vi alla skulle behöva komma iväg och ha det lite mysigt tillsammans! <3

  Jag tipsar om tävlingen på Instagram och Facebook, jag heter Veronica Marie på båda! Kram

 15. Det vore en dröm att vinna detta underbara paket! Skulle va så underbart att få åka iväg med min familj en hel dag och få njuta till fullo. Det har tärt extremt mycket på mig och min sambo att va tvillingföräldrar, även om det för det mesta är helt underbart så skulle det vara så kul att få komma bort bara för en dag. Tyvärr blir det allt för sällan vi lyckas komma iväg och göra något tillsammans som familj. Vi håller tummarna här hemma☺️

 16. Låter som en rolig familje grej för våra 3 barn , make & mig !! Förväntar mig inte att vinna eftersom jag aldrig vunnit något i hela mitt liv men shit va kul det skulle va pözzz

 17. Gud så glad barnen skulle bli (och även jag) om vi vann det här. Dom har aldrig varit på parken zoo & att få uppleva det med spöktema första gången skulle nog ge många fina minnen. Båda mina barn fyller år snart så det skulle vara en fin present

 18. Tänk att få överraska 7 åringen med denna vinst. Han skulle bli så glad. Han är tyvärr hemma pga små syskonen och ser inte alls fram emot höstlovet. Men detta skulle göra hans vecka..

 19. Parken Zoo är ju så mysig, och tänk och få komma iväg i höstrusket hela familjen och ha en toppen dag bland alla djur och annat kul :) Skulle både barnen och vi vuxna gilla! :)
  Hoppas hoppas!

  Delat på Fb.

  //Mia

 20. För vi närmar oss en separation och jag för tillfället gör allt för att försöka få familjen att hålla ihop. därför.

 21. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta fantastiska familjeäventyr då jag själv inte har besökt Parken Zoo sedan jag själv var barn. Det vore därför extra kul att få komma dit igen, och dessutom få ta med mig dottern dit för första gången. Det skulle verkligen bli en hel mysig familjedag och dessutom skulle jag och dottern passa på och mysa lite extra, då vi faktiskt bägge två fyller år nu den 19/10 respektive 2/11.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *