Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

UNDERBARA BARNMÄSSAN

I fredags gick jag upp typ ”mitt i natten ” för att bege mig (och chloe ) till underbara barn mässan där jag för fjärde året i rad var vip- blogg ! De andra två var hos mamma då de ej får lämnas på dagis innan 9.00 .

IMG_20141003_080545

Kommer mer bilder och texter men tänker att jag knappt hunnit ens skriva något om mässan ens ! Som vanligt bjöds vi på frukost och så mötte jag upp mina bloggande vänner och vi intog mässan . Välkomnades först med en goodiebag och där inne fick vi nog mest loss på kidsconcept !

 

IMG_20141003_113153

Jag och min vän patricia. För ett år sedan träffades vi på mässan och idag är vi bundisar.

IMG_20141003_121001

Jessica som ni också såg i tidsjakten när hon fixade mitt hår och jag. Hon är min vän och min frisör . Jag färgar och fixar håret bara hos henne på klippoteket hötorget .

 

Allt tar ju Slut på några sekunder och kön dit är ett skämt ! Jag är så arg att abc bokstäverna hann ta Slut innan jag ens hann ställa mig i kön . 

Men med mig hem fick jag som vanligt inredning till barnens rum och mera såna där fina krokar vi redan har,  tycker den där sparbössan var så rolig så det fick bli en sån med!  Spara slösa skänka,  haha …

IMG_20141003_020620

Och en födelsedagspresent till Chloe också som fyller ett år i veckan ! Det mesta var utplockat .

Träffade också på ballongbud som ska stå för ballongerna på Chloes kalas , det är vi så glada och tacksamma för.  Hon gör så sjukt grymma ballonger ! I allt man kan tänka sig.  

IMG_20141003_084203

 

Har knappt kollat innehållet i goodiebagen ens.  Men det här är ett av de största höjdpunkterna varje år ! Tack till underbara barn som bjöd in oss i år igen och kul att träffa er alla där!  En mässa där läsare och bloggare träffas !

Jag såg faktiskt en hel del av er där men jag vågade inte gå fram 😉

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *