Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

GODBITAR FRÅN SEPTEMBER

Hejdå september månad som kom med en skitzofren humörsvängning , alltså vädret ! Ena dagen sol nästa dag regn sedan varmt och andra dagen iskallt! nu när september försvinner blir det höst på riktigt. Dags att börja köpa de nya höstjackorna ! Och de obligatoriska uggsen, barnen har valt lila i år jag väljer nog beigea . Dom har beiga OH röda från förra året .

September månad bjöd dock på en hel del saker.  Den mest fullspäckade månaden !

Två stora händelser skedde denna månad , barnen började på dagis för första gången i sina liv och är fortfarande på ”inskolning” och mitt tv program sändes.  Ett program som tog folk med storm . Blandade känslor. Är så stolt över mig själv som gjorde detta programmet !

September månad innebar också en hel del utflykter och evenemang för både mig och för barnen, september har varit en mycket social månad med massor av lek och aktiviteter . En spännande månad och pirrigt att få vara mammaledig nu med endast ETT barn och inte tre barn samtidigt !

Så vi lämnar september med glädje och inväntar oktober . För jag vet att första veckan i oktober har bara något riktigt skoj att erbjuda ska ni veta !

Så vi tackar och bugar september och säger Hejdå vi ses om ett år !

 

Lite godbitar ur september ……

 

PhotoGrid_1412100039362

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *