Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

vinn en hälsogoodiebag !

Eventet jag var på häromdagen i hälsans tecken bjöd på denna hälsogoodiebag , jag tävlar ut en exakt likadan till någon av er.

Det är boken en hälsosam familj på 30 dagar som Ulrika Davidsson skrivit samt en tara tidning och hälsomusli från Ola Lauritzon .

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar om att du är med och tävlar , dela gärna bilden och hänvisa hit.  Jag drar slumpvis en vinnare nästa fredag !

Lycka till !

 

PhotoGrid_1411722707820

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

11 reaktioner på ”vinn en hälsogoodiebag !

  1. Åh vill så gärna vinna! Är mamma till 3 flickor som du och för egen räkning behövs boken då jag är fast i ett riktigt sockerträsk pga trötthet och för barnens skull behövs den för att vidga deras vyer från korv/köttbullar & makaroner träsket!

  2. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna denna fantastiska goodiebag. Har länge tänkt att vi ska ändra matrutiner här hemma och att jag ska börja röra på mig lite mer, så detta skulle kanske ge mig den spark i baken som jag behöver för att komma i gång en gång för alla.

    Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  3. Tjoho det där vore något för mig. Försökt bli hälsosam hela livet och nu när man kan få hela familjen på fötter på endast 30 dagar. Hur bra är inte det? Klart jag tävlar, bild ska delas på Facebook med kaffemorsan!

  4. Jag är jätte gärna med o tävlar 🙂 önskar mig denna goodiebag. Är mamma till 3 barn detta skulle verkligen behövas till mig o barnen, då vi borde vända på vår matrutiner o livstil (äter mycket snabbmat o sötsaker :-/ ) har länge funderat på att ändra på det , men behöver hjälp med det, detta vore perfekt..! Ska dela bild på min Facebook . Varma kramar!

  5. Hade varit perfekt att vinna då jag just nu håller på att lägga om mitt liv till ett mer hälsosamt, ibland är det tufft och då vill man gärna hämta stöd och inspiration. Att vinna en sådan här goodiebag skulle göra uppförsbackarna lite mindre. Tack för en bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *