Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Event hos atelier restylane

Mina gamla bloggportal valde ut oss handpockade bloggare till det här skönhetseventet hos atelier restylane. Superfin och fräsch lokal !

Bjöds på en hel del bufféer , allt från en hel samling med choklad från lindt i mängder av olika smaker , kanapeer , kött, cupcakes och så goda skagen vårrullar ! Och självklart gott vin.

PhotoGrid_1411720402062

 

PhotoGrid_1411720352633

Vi minglande åt och drack och lyssnade på den fantastiska föreläsningen om restylane . Jag som sysslat med fillers i många många år tog mer lärdom av informationen.  Det finns mycket man ändå inte har koll på !

Det här var verkligen ett event i min smak , jag älskar skönhet som ni kanske redan märkt ! Ska bli kul att se vem som vinner skönhet för 3000 kronor hos dom . Så spännande! Apropå skönhet ska jag ta mig en sväng förbi kilian i helgen för lite fix . Vill ni gissa vad ?

Med oss hem fick vi hela två goodiebags. Innehållet får ni se sen 😉 har inte ens själv öppnat upp den. Mitt vardagsrum just nu är bombaderat av goodiebags från olika events. Du vet att det är höst när det är event hela tiden 😉

Tack igen finest och atelier restylane !

 

PhotoGrid_1411720447163

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *