Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Exklusiv intervju med mig efter tidsjakten !

Igår blev jag uppringd av Gilda som intervjuade mig per telefon dessa  frågor kanske tog 30 minuter men hon satte ihop en kort intervju. Likt tv kommer inte ALLT med och man skriver om saker.

En person sa till mig idag att jag borde avslöja hela ”manuset” bakom programmet. Nej sa jag,  dom som fattade och vet dom vet,  vem bryr sig.  TV är alltid tv. Underhållning och jag är känd för min dramatiska överdrivna sida att chockera och göra avtryck.  Vad ögonen vill bli lurade av är deras problem !vad man blir tillsagd eller planerar att göra självmant för lite chockering är inget ovanligt här .

Men en sann punkt är just den digitala hetsen . Alltså nu pratar jag på ”normal nivå ” , klart jag blev ombedd att överdriva annars skulle jag ej få vara med :” ingen vill se att du skickar ett sms om dagen liksom ”. Nej men jag är ju inte levande utan min telefon om dagarna så ja jag lever i en digital hets men en person sa en smart sak , att denna digitala hets har inget med ett beroende att göra , har med personlighet att göra ! Berättar mer i ett annat inlägg. Med andra ord är jag inte beroende alls . Ni ska få höra så blir ni förvånade.

Men jag älskar ändå mitt medverkande,  älskar hur jag jag röker bloggen osv 😉 sa ju sjuka saker i programmet jag var med i sist också . Jag i ett nötskal att kläcka ur mig sånt   .

Läs hela intervjun med mig  på första sidan hos allt för föräldrar   kommer mera intervjuer kommer ni få se samt ett nytt tv program 😉

 

PhotoGrid_1410530414862

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *