Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Rosanna Charles fick mig att tänka. …

I förrgår ringde Rosanna mig efter hon sett mig på tv .

Hon ringde och skrattade lika mycket som  mig och mina vänner som vet hur mycket uppgjord teaterunderhålling det var bland annat . De som vet de vet liksom.  Men det var inte det jag skulle prata om.

Vi pratade om hennes program och hon nämnde en sak ”jag har bara bloggat nutid”, jag förstod inte vad hon pratade om ? Vadå ? Dåtid och nutid vad har jag missat tänkte jag.

Jahaaa ! Ringklockan ringde.  Nutid är tex detta jag skriver om nu , min vardag mitt liv , vad jag gör idag . Bara simpla ”trista ” inlägg medans att blogga egentligen innebär att du skriver debatter på sätt och vis , skapar kaos bland människor som vill yttra sig och inte håller med dig ..

Jag lärde mig något nytt av henne , då fattar jag.  Haha .

Min blogg är för det mesta ”nutid ” och personlig , jag slänger upp debatter och sånt lite mellan raderna men för det mesta delar jag mest med mig av vad vi hittar på.  För det är ju det ni vill läsa ? Om ni har förslag på vad mer ni vill se i bloggen , kommentera gärna så ska jag ta upp det !

Nu ska jag mata barn , natta bebis efter lunch och börja sminka mig och ta upp klackarna från källaren . För ikväll är det världs fredsgalan jag ska gå på !

Vi hörs !

 

IMG_20140920_141414

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

6 thoughts on “Rosanna Charles fick mig att tänka. …

 1. Avsnittet med dig var riktigt roligt. Kul att du ville vara med och bjuda på dig själv :)

  Kommer det något speciallavsnitt där de följer upp er alla typ 6 månader senare eller så? Skulle vara roligt att se om man lyckats bryta ett mönster eller inte :)

 2. Hej! Inte läst din blogg förut men såg programmet. Får jag fråga , du har inget jobb förutom blogg? Hur försörjer du dig och barnen? Lycka till i framtiden!

 3. Trist att läsa att det bara var teater! Jag har aldrig läst din blogg men tyckte att du verkade intressant när jag såg dig på tv så jag gick in här nu… men då behöver jag ju inte följa dig och hur det har gått för dig om det bara var hittepå. Ha en skön söndag!

 4. Jag gillar vanliga ”trista” vardagsbloggar – som jag inte alls tycker är trista förstås:)
  Jag orkar inte med folk som hela tiden måste TYCKA saker.

  Ofta är det helt självklara saker som folk tar upp också. Där vanligt folkvett räcker liksom, inget att tjafsa om.

  Och sen gillar jag inte PERFEKTA bloggar heller! Med perfekta bilder på perfekt klädda barn och föräldrar! Gärna med en liten hund också, så passande. Blä! Haha!
  Jag tröttnar direkt.

  Nä fortsätt som du gör tycker jag:)
  Kram kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *