Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Resultatet av Ellas Kitchen hemlisen..

Sådärja , gårdagens gissningslek är. ..

Ellas Kitchen mammadrink !

PhotoGrid_1411280544218

 

För några veckor sedan var jag på invigningen av nya pure och då bjöd de på den nya ice koncept drinken som jag försökte imitera igår !

Det var alltså mixade frukter frysta i iskuber som de blandade med sprite och någon sorts alkoholhaltig dryck . Det är en drink som nylanserats i sverige som härstammar från USA. Jag tror detta kommer bli hett i sverige.

Så jag och Lisa fick för oss att testa göra detta själva . Och då tänkte vi vårt nya koncept – mammadrink !

För alla mammor har väl Ellas kitchen hemma (fruktpuré) . Vi frös tre olika smaker till iskuber och la ner det i drinken . Den smälter efter ett tag och smaksätter hela drinken .

Jag gillar detta . Roligt och smakar bra !

Kanske ska man lansera mammadrink idén på riktigt ?; )

 

IMG_20140920_125554

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *