Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Galenskap

Jag vaknar upp idag . Med huvudvärk/migrän . En början till migrän när man känner i ögat ! Vad är problemet , börjar bli irriterad ! Aldrig haft såhär . Max en dag sen sover jag bort det och vaknar upp och har ett bra huvud !

Kan det vara för min botox i pannan är borta nu ? Hade inte migrän en enda dag när jag hade botox i pannan . Det betyder att jag ej spände mina muskler .

Men det här känns inte som spänning av muskler ! ? Jag slappnar ju av när jag sover . Och det sitter vid ögat inte där man spänner sig .

Ska nog ringa vårdguiden och fråga.  Kanske testa receptfri migrän tablett ? Är den bra ? Aldrig provat.  Brukar inte ens ta Alvedon.

Så förmodligen är detta det enda jag skriver idag.  Ska få gäster idag och jag behöver va på topp då. Min vän Lisa och hennes lilla familj kommer över på middag och lek ! Hon har en liten dotter hon.

Hoppas ni får en bra lördag vänner .

 

IMG_20140911_141000

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”Galenskap

  1. Hej !
    Jag tycker du ska testa en Ipren först för det är inte samma ämnen i Ipren som alvedon , hjälper de inte så testa receptfria migrän tabletter för dom kan hjälpa ibland och sen om det håller i sig så får man söka sig till vårdcentralen och få receptbelagd medicin , jag sökt efter haft migrän i flera dagar så då fick jag bra hjälp .
    Kram elin

    Du har en bra blogg och ditt program va jätte intressant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *